De Voorse VvE Beheer

De Voorse VvE Beheer

Industrieweg 42, 2254 AE  Voorschoten

Over ons

Na jarenlange ervaring als VvE Beheerder voor meer dan 30 VvE’s in o.a. de omgeving Den Haag, Leiden, Oegstgeest, Delft en Zoetermeer heeft Chantal de Vries besloten om verder te gaan onder de naam De Voorse VvE Beheer. De Voorse VvE Beheer is een professioneel beheerkantoor dat het financieel, administratief en technisch beheer van de VvE als haar kerntaak beschouwt. Zij ondersteunt VvE’s van start tot uitvoering, dus vanaf de oprichting tot en met het bestuur en het beheer van de Vereniging van Eigenaars.

Bij het beheren van VvE’s maken wij gebruik van een interactieve website via Twinq. Hierdoor kunnen wij de VvE’s optimaal beheren. Eén van onze belangrijkste punten is dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen en gebruik maken van de leveranciers in de buurt van de VvE’s. Bent u op zoek naar de juiste sparringpartner, een vast contactpersoon en wilt u dat uw VvE professioneel ontzorgd wordt neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

“Het leuke aan dit werk is het klantcontact, de diversiteit en ervoor zorgen dat de VvE’s tevreden zijn! Elke dag is weer een uitdaging!”.

– Chantal de Vries

VvE Beheerder

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.