De VvE-Bestuurder

De VvE-Bestuurder

Postbus 82322, 2508 EH  Den Haag

Over ons

Betrokken, persoonlijk VvE Beheer. Door actief betrokken te zijn op slimme wijze vastgoed waardevast houden en kosten te beperken.

De passie ligt bij de grotere VvE's > 20 appartementen waar het 'besturen' een belangrijke taak is. Waar het werken met mensen belangrijk is en tegelijkertijd de inbreng van juridische en bouwkundige vaardigheden tezamen met jarenlange ervaring het verschil maakt. Weten wat er speelt en anticiperen op de toekomst.

Inmiddels is er voor kleinere verenigingen wel een doe-het-zelf pakket waar u zelf vergaderingen doet. Neem voor die optie contact op.

Dé VvE-Bestuurder! bestaat uit een serie vastgoed specialisten. Elke is bekend op het gebied van VvE maar heeft daarnaast nog een specialisme/achtergrond. Denk hierbij aan Juridisch (rechten)/Groot onderhoud (taxateur/bouwkundig)/Verzekeringen-Hypotheek (assuranties)/Beheer van verhuur (makelaardij). U heeft altijd één primaire (vaste) contactpersoon, de kennis is voor alle VvE's beschikbaar.

Slim omgaan met assets/personeel/technische middelen maakt dat onze kosten beperkt kunnen worden waardoor onze dienstverlening betaalbaar is. Door kennis en ervaring toe te voegen op een menselijke manier, kunnen kosten voor de VvE worden beperkt. Eenvoudige normen als: omgaan met geld alsof het de eigen spaarcenten zijn, kwaliteitscontrole op de geleverde werken en zelf projecten initiëren en begeleiden zijn grote winsten voor de VvE.

Regio: Voor de grotere vve's beperken we de regio enigszins. Of we moeten een portefuille kunnen overnemen, dan zetten we er een extra personeelslid op. Voor nu valt buiten onze regio: ten noorden Alkmaar, ten noorden/oosten Zwolle, ten zuiden/oosten Tilburg. De doe-het-zelf formule waarbij wij in principe niet naar het pand toe gaan, kan uiteraard altijd. 

Vraag? Offerte? Beheer? • bel 085 401 89 25 • app 0612300064 - www.devvebestuurder.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.