Dentech

Dentech

Kroonstraat 3, 4879 AV  Etten-Leur

Over ons

VISIE

De klant staat centraal bij Telecommunicatie, Beveiliging & Automatisering. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie.

WERKWIJZE

Onze werkwijze is persoonlijk en geheel afgestemd op de wensen en behoefte van uw werk- of woonomgeving. Iedere situatie is anders en daarom maakt Telecommunicatie, Beveiliging & Automatisering altijd een maatwerkoplossing met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Of het nu gaat om een bedrijf, kantoor, school, winkel of woonhuis, Dentech is hiervoor de juiste partner!

TOEKOMST

Dentech Telecom & Beveiliging hecht veel waarde aan een langdurige relatie en heeft een 24/7 servicedienst waar u als klant gebruik van kan maken. Daarnaast streven wij ernaar om onze klanten periodiek te bezoeken om onze systemen en diensten te evalueren en nieuwe innovaties toe te lichten.
Onze jarenlange ervaring willen we graag met u delen!

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.