..........
shadow_fix

Dentech

De visie van Dentech Telecommunicatie, Beveiliging & Automatisering is een optimale bereikbaarheid, betrouwbaarheid, tegen de laagst mogelijke kosten.

VISIE

De klant staat centraal bij Telecommunicatie, Beveiliging & Automatisering. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie.

WERKWIJZE

Onze werkwijze is persoonlijk en geheel afgestemd op de wensen en behoefte van uw werk- of woonomgeving. Iedere situatie is anders en daarom maakt Telecommunicatie, Beveiliging & Automatisering altijd een maatwerkoplossing met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Of het nu gaat om een bedrijf, kantoor, school, winkel of woonhuis, Dentech is hiervoor de juiste partner!

TOEKOMST

Dentech Telecom & Beveiliging hecht veel waarde aan een langdurige relatie en heeft een 24/7 servicedienst waar u als klant gebruik van kan maken. Daarnaast streven wij ernaar om onze klanten periodiek te bezoeken om onze systemen en diensten te evalueren en nieuwe innovaties toe te lichten.
Onze jarenlange ervaring willen we graag met u delen!

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Dentech Beveiliging

Dentech Beveiliging

Dentech Beveiliging is gespecialiseerd in de advisering, levering en installatie van systemen op het gebied van inbraakalarminstallaties, brandbeveiliging,

beveiliging - 19 October 2018

 

Dentech

dentech.nl/
Leerlooierstraat 10 A
4871 EN Etten-Leur
Tel:
076 549 37 97

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam