Digital Pixel Marketing

Digital Pixel Marketing

Gilzeweg 2, 4861 AT  Chaam

Over ons

TOTAALLEVERANCIER

Wij leveren o.a. software, hardware, trainingen op maat en content creatie.

WAT IS NARROWCASTING

Wat is narrowcasting eigenlijk? Narrowcasting, ook wel beeldschermcommunicatie, is het tegenovergestelde van broadcasting. Zo is broadcasting niet plaatsgebonden en worden er veel irrelevante doelgroepen bereikt. Dit is juist de kracht van narrowcasting! Narrowcasting zorgt ervoor dat de doelgroep wordt bereikt met gecontroleerde content. Dit gebeurt door middel van beeldschermen die 24/7 verbonden zijn met het internet. Hierdoor kan er makkelijk op het moment van de dag ingespeeld worden, je weet immers welke doelgroep je winkel bezoekt en op welke tijden.

DIGITAL PIXEL MARKETING

Digital Pixel Marketing is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit een jonge, enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor u klaar staan!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.