Directsigns BV

Directsigns BV

Prinsengracht 530 H, 1017 KJ  Amsterdam

Over ons

Directsigns BV - Technische labelling voor uw VvE

DirectSigns - Wie zijn wij
Het businessplan van DirectSigns is gebaseerd op Quick Response Manufacturing (QRM)

Wij zijn de leverancier die oprichter en gecertificeerd elektriciën Stefan Gustafsson zelf nodig had rond het midden van de jaren negentig. Het spaarzame aantal leveranciers van gegraveerde plaatjes hadden niet eens de capaciteit om kleinere nummerreeksen te leveren. Tevens ging er veel fout in de bestelling via fax tot kant en klaar product. Het gehele bestellingprocess van merkplaatjes nam zoveel tijd in beslag dat het vaak een productiestop betekende omdat men moest wachten op de plaatjes.

De oplossing hiervoor was een productiemogelijkheid, gelocaliseerd online met een specifiek aangepast software, geautomatiseerde productie en snelle levering.

Het allerbelangrijkste voor ons is het altijd op tijd zijn met het bezorgen van de bestellingen en dat het de correcte producten zijn. Het moet eenvoudig, snel en effectief voor U als klant zijn om bij ons te bestellen.

Zo werkt het:

Als klant maakt u uw plaatjes direct in uw webbrowser met ons webtool SignStudio. Meld u zich daarna om te bestellen. De data die het programma maakt word gebruikt voor de bevestiging van de bestelling en als factuurbases. Alles wat nodig is voor onze lasergraveermachines word automatisch gemaakt. Zelfs de adreslabels voor het versturen met de post worden door het systeem automatisch gemaakt.

Dankzij dit systeem kunnen wij altijd binnen 24 uur uw bestelling bezorgen.

Alle klant- en projectgegevens worden op onze servers opgeslagen en zijn van welke plek in de wereld toegankelijk.
Met moderne faciliteiten en de nieuwste technologie in lasergraveren kunnen wij grote volumes van merklabels elke dag produceren. Voor ons bestaat er geen te grote (of te kleine) order!

Bedrijfspresentatie & Deelname aan de installatie Vakbeurs in Gorinchem 2017

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.