D.M.T Techniek

D.M.T Techniek

Tolnegenweg 10, 3776 PW  Stroe

Over ons

DMT Techniek repareert en onderhoudt deursystemen, deuren en hekwerk. Van branddeur, aluminium pui en backoffice deuren tot hekwerken. Inclusief al het hang-en sluitwerk en zonwering. Wij richten ons daarin specifiek op de retail: van grote winkelketens tot kleine eenmanszaken. Daarvoor rijden we door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Omdat we dit al 13 jaar doen, weten we precies waar we op moeten letten om storingen te voorkomen. En doordat we 24/7 bereikbaar zijn, bent u er altijd van verzekerd dat uw probleem snel opgelost is.

Eén aanspreekpunt
We vinden het belangrijk dat de communicatie snel gaat. U belt, wij rijden. Vanaf het allereerste telefoontje heeft u één aanspreekpunt, waardoor we snel met elkaar kunnen schakelen. En flexibel zijn. Het voordeel: gegarandeerd een korte reactietijd. Zodat uw winkel zo snel mogelijk weer open of juist dicht kan.

Team
Wij werken met breed opgeleide en gecertificeerde monteurs die jaren ervaring hebben op het gebied van toegangstechniek. Als er één monteur onderweg is, dan staat de volgende alweer klaar voor de volgende klus. En of uw deur of hek nu van merk A of merk B is, maakt niet uit. Onze monteurs hebben kennis en ervaring met alle merken. Dat betekent dat zij op locatie nooit voor grote verrassingen komen te staan.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.