Donken Liftadvies

Donken Liftadvies

Kleine Zonnedauw 6, 1991 HS  Velserbroek

Over ons

Donken Liftadvies.BV

Een liftinstallatie is tot op heden nog steeds een onbegrepen ding dat voor de meeste mensen net zo ondoordringbaar is als het zwarte gat waarin het zich verplaatst. Ondoorzichtige onderhoudsovereenkomsten, moeilijke termen, liftindustrie specifiek ontwikkelde onderdelen, onbegrijpbare offertes en facturen: allen dragen ze bij aan de frustratie. Gelukkig hebben wij de oplossing!

Advies liftonderhoud

Om uw liftinstallatie in optimale staat te houden terwijl u totale controle heeft over de kwaliteit én uw financiën, hebben wij een persoonlijke en prestatiegerelateerde onderhoudsbegeleiding ontwikkeld.

Inspectie en Prognose

Een lift blijft een lift: daar moet nou eenmaal onderhoud aan plaatsvinden. Iedere lift is uniek en vraagt dus ook om een unieke aanpak. Wij bieden die!

Advies Nieuwbouw

Helder en professioneel advies nodig bij nieuwbouw? U kunt bij ons terecht voor al uw wensen betreffende de functionaliteit, gebruikers- en onderhoudseisen.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. 

Donken Liftadvies B.V.
Kleine Zonnedauw 6
1991 HS Velserbroek

Tel. 023 - 549 31 45
Mob. 06 - 53 56 60 72

of stuur ons een kantoor@donkenliftadvies.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.