Driesprong Glas- en Gevelreiniging B.V.

Driesprong Glas- en Gevelreiniging B.V.

Bombaystraat 49, 3047 BA  ROTTERDAM

Over ons

Met deze unieke combinatie van expertises werken wij efficiënt en vakkundig op vele terreinen, zoals glas- en gevelreiniging, bouwkundige renovatie, nieuwbouw en onderhoud.

Grondlegger van ons bedrijf is Kees Driesprong. In 1971 richtte hij zijn eigen onderneming op in glasbewassing en schoonmaak. Later stapte ook zijn zoon Bas Driesprong in het bedrijf. Samen bouwden zij Driesprong uit tot wat het nu is: een gerenommeerd Rotterdams familiebedrijf. Vakbekwaam, veelzijdig en resultaatgericht.

Driesprong maakt kwaliteit zichtbaar

Ons gerenommeerd familiebedrijf biedt resultaatgerichte oplossingen op maat, is snel, flexibel, betrouwbaar, en werkt uitsluitend met opgeleide en gecertificeerde vakmensen. Door middel van onze speciale hogedrukreiniger en een ruime keuze uit verschillende soorten hoogwerkers zijn onze vele mogelijkheden uniek in de regio. Onder meer vele Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders gingen u voor.

Ons bedrijf is Rotterdams.
Onze werkmentaliteit ook.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.