Kunststof Ramenfabriek Aarnink-Bouw B.V.

Kunststof Ramenfabriek Aarnink-Bouw B.V.

Paderbornstraat 1, 7418 BP  DEVENTER

Over ons

Welkom bij Aarnink Kunststof Kozijnen Fabriek | Deventer

Over ons
Wij, Kunststof Ramenfabriek Aarnink, staan al vanaf 1989 aan de basis van de ontwikkeling en verwerking van kunststof onderdelen voor de Nederlandse bouw. In 1989 zijn wij begonnen met het produceren, monteren en leveren van kunststof kozijnen en ramen met HR ++ isolatieglas. Daarnaast behoren deuren, dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding en zonwering tot ons uitgebreide assortiment. Wij kunnen met u door iedere op maat gemaakte deur. Of het nu een schuif-, draai-, kantel- of roldeur moet zijn, bij ons bent u daarvoor aan het goede adres. Ook bij deze producten staan wij garant als het gaat om duurzaamheid, schoonheid, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

In 1995 zijn wij verhuisd naar het bedrijfspand aan de Paderbornstraat 1 in Deventer die voortdurend is uitgebreid en gemoderniseerd. Zo is het volledig geautomatiseerde machinepark onlangs nog uitgebreid met een unieke machine die in staat is ook de Houtlook verbinding in de kozijnen te maken. Alsmede de nieuwe Softline 82 serie van Veka.

Inmiddels is zijn wij uitgegroeid tot één van de modernste hightech kunststof kozijnen verwerkers van Europa. Dat komt mede door het succes van het totaalprogramma van zowel produceren als afmonteren en onze eigen service afdeling. Alles onder één dak levert u een geweldig prijsvoordeel op! Als het gaat om de prijs-/kwaliteitsverhouding dan scoort Aarnink zeer hoog in de snel groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche.

Al vele jaren staan wij bekend als een betrouwbare en transparante onderneming, die met veel plezier haar deuren voor belangstellenden openstelt voor een bezichtiging op de werkvloer. Het personeel, wat nu bestaat uit 80 enthousiaste medewerkers, laten klanten graag kennis maken met het zeer moderne machinepark. In de showroom kunnen klanten kennis maken met alle kleurrijke en degelijke eindproducten van Aarnink.

Onze showroom aan de Paderbornstraat 1 te Deventer is 6 dagen per week geopend, ook tijdens de vakantie. Afspraak aan huis, in de avonduren of op zaterdag behoren bij ons ook tot de mogelijkheden.

Contact

Kunststof Ramenfabriek Aarnink-Bouw B.V.

Paderbornstraat 1
7418 BP Deventer

Tel.: 0570-676600
Fax: 0570-676261 
E-mail: info@aarnink.nl

Openingstijden

Onze showroom aan de Paderbornstraat 1 te Deventer is op werkdagen geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Afspraak

Liever een afspraak bij u thuis of op uw bedrijf? Dat behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Wij zijn niet alleen uw specialist in Deventer, maar ook in steden als Apeldoorn, Brummen, Eerbeek, Vaassen, Epe, Zutphen, Lochem, Raalte, Zwolle, en Dieren. Bel of stuur een e-mail voor het maken van een afspraak met één van onze verkoopmedewerkers.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.