EasylationWall

EasylationWall

De Hooge Akker 17, 5661 NG  Geldrop

Over ons

Hét nieuwe isoleren voor buitengevels

Buitengevelisolatiesystemen met gebruik van steenstrippen

Voor aannemers, bouwbedrijven, woningcoöperaties, projectontwikkelaars, overheden, maar ook voor fabrikanten van bouwmaterialen is het behalen van een goed niveau van de energieprestatie een belangrijke zorg geworden. Daarom dient ieder zijn "steentje" bij te dragen. Innovatie is een must voor de baksteensector! Thermische isolatie is het "key-element" in de energieproblematiek. Men beschikt over een verouderd woningenbestand, dit is bekend. 


Een groot deel van de woningen is gebouwd zonder isolatie. De techniek van buitengevelisolatiesystemen (BGI) met toepassing van baksteenstrips wordt meer en meer gebruikt in renovatie en nieuwbouw. Baksteenstrips verlijmd op een laag isolatiemateriaal geven een perfecte afwerking. In diverse landen is de wet aangepast waardoor alle woningen voor 2020 aan een A-label moeten voldoen. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Sterker nog, wij kunnen een hoger rendement halen, omdat wij tot 30 cm isolatiedikte kunnen gaan. Dit betekent dat wij met een 14 cm isolatieplaat, een binnenblad en een steenstrip naar een Rd-waarde van 5.0 gaan. Maar met bijvoorbeeld een plaat van 20 cm gaan we naar een Rd-waarde van 6.1 en bij een plaat van 30 cm naar een Rd-waarde van 8.7

In de baksteensector worden zowel systemen ontwikkeld met geprefabriceerde panelen die ter plaatse worden geassembleerd en opgevoegd alswel een volledige uitvoering op de bouwplaats, waarbij eerst de laag isolatie wordt aangebracht en nadien in een tweede fase de baksteenstrippen.

Onze isolatie-oplossingen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Deze stijve isolatieplaten hebben een hoge thermische weerstand en de juiste druksterkte om duurzame prestaties te leveren. Dankzij de gesloten celstructuur is ons systeem praktisch ongevoelig voor vocht en heeft veel unieke eigenschappen. EasylationWall® is daarom het antwoord op de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van ontwerpen en isoleren.

Toepassing

Elk project is anders en heeft zijn eigen doelstellingen en eisen. Daarom leveren wij de specifieke isolatie oplossing van geëxtrudeerd polystyreen (XPS) waarmee u voor iedere toepassing een geschikt isolatie-systeem heeft.

Kwaliteit en milieu

Het isolatiesysteem is;
- vervaardigd conform ISO 14001
- voldoet aan de gestelde eisen voor koudebrugvrij bouwen van het Passivhausinstitut Darmstadt

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.