Easyscreen.tv

Easyscreen.tv

Willem Fenengastraat 21, 1096 BL  Amsterdam

Over ons

Hallo, wij zijn Easyscreen

Als je ons nog niet kent moet je beter naar je ogen luisteren. Die hebben ons namelijk al 1400 keer gespot. Bij de bakker, je huisarts maar ook bij toonaangevende retailers en internationale ketens. Wij maken narrowcasting samen met mensen zoals jij: ondernemende professionals die weten dat ze goed zijn en dat graag delen met hun publiek. Easyscreen zorgt dat het werkt. Wij zijn namelijk uniek. Net zo uniek als jij.

Wij zijn gemaakt voor jou. En niet andersom. Reken daarom op supergebruiksvriendelijke narrowcasting software en een spectaculaire service. De mensen van Easyscreen leggen je ogen graag in de watten. Onze tarieven doen hetzelfde voor je portomonnee.

Wat is narrowcasting?
Narrowcasting is een dynamisch digitaal communicatiemiddel om informatie over te dragen via beeldschermen. Met narrowcasting kun je eenvoudig je eigen afspeellijst maken en uitzenden, helemaal toegespitst op jouw publiek. Narrowcasting is van grote betekenis in communicatie naar klanten en medewerkers. Dat lijkt misschien ingewikkeld, maar Easyscreen is een goed voorbeeld van een gebruiksvriendelijk narrowcastingsysteem.

Narrowcasting
Fun. Easy. Wow. Dat zijn de drie dingen die onze narrowcasting zo bijzonder maken. Samen met jou willen we mensen verrassen. Door de wachttijd te verzachten. De weg te wijzen. Te entertainen. Te trainen. Te trekken. Te vertellen. Kortom, we doen alles om jouw business te versnellen met vette narrowcasting.

Wij ondernemen met je mee
Omdat we als geen ander weten wat er bij ondernemen komt kijken, denken we graag met je mee. Of je nu een grote retailer bent of de huisarts in het dorp, jouw business is onze business. Wij leveren voor iedere sector een startklaar product dat eenvoudig naar wens te maken is.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.