Eco Match waterbehandeling

Eco Match waterbehandeling

Marconistraat 70, 2809 PE  Gouda

Over ons

Samenwerking Erie Water Treatment

Na jaren van ervaring heeft Eco Match in samenwerking met Erie Water Treatment uit België een waterontharder ontworpen specifiek voor de Nederlandse markt genaamd Softline. Door de overname van de waterontharders afdeling van Artemis Systems uit Veghel in 2012, kregen ze een landelijke dekking van installatiebedrijven. Het leverprogramma werd uitgebreid met een iets grotere en goedkopere type waterontharders van Erie. Ze werden officieel distributeur van Erie waterontharders Nederland. Hiermee kwam de verkoop van de andere merken waterontharders te vervallen. Ze doen nog wel het onderhoud van alle merken.

Kwaliteit geen compromis

Door de stormachtige groei de afgelopen jaren hebben ze het afgelopen jaar vier nieuwe medewerkers aan getrokken en hopen u hiermee nog meer van dienst te zijn met de lijfspreuk: “Kwaliteit geen compromis”. Zij zijn u graag van dienst.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.