Energieneutraal

Energieneutraal

Baileystraat 2 E, 8013 RV  Zwolle

Over ons

Over ons

Gescheidenis

Vanaf 2014 zijn wij begonnen met het importeren van nano-infrarood verwarmingspanelen om woningen duurzaam te kunnen verwarmen, omdat de vraag uit de markt kwam of wij ook een oplossing hadden voor het warm water zijn wij in 2015 begonnen met de import van nano-boilers en hebben wij doorstromers in ons assortiment opgenomen. Vanaf dat moment hadden wij de mogelijkheid om woningen gasloos te maken.

In 2016 het importeurschap van Exeron op ons genomen, een energie opslagsysteem met een batterijpakket, met dit pakket kunnen wij vanaf dan NOM woningen maken.

Na verschillende projecten opgeleverd te hebben kwam steeds vaker de vraag om slecht en minder geisoleerde woningen te duurzaam te verwarmen, daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Vanaf midden 2019 hebben wij Silicium verwarmingspanelen in ons assortiment opgenomen om klanten comfortabel en duurzaam te verwarmen met minder of slecht geisoleerde woningen.

Specialisme

Vanuit onze ervaring kunnen wij woningen gasloos maken tegen betaalbare prijzen. Vanaf het moment van advies tot de levering van de producten heeft u 1 aanspreekpunt. Wilt u dat wij de installatie verzorgen ? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, of het uw eigen installateur is die onder onze regie werkt of u laat het werk uitvoeren door onze installateur. U bent vrij in deze keus.

Om een gebouw of woning correct te kunnen verwarmen met duurzame installatietechnieken hebben onze klanten de juiste informatie en advies nodig. Vanuit onze jarenlange ervaring met kleine en grote projecten hebben wij deze specialitische kennis in huis.

Energieneutraal adviseert, monteert en levert duurzame installatie technieken met als doel woningen en gebouwen comfortabel te verwarmen en van warm water te voorzien met als einddoel een gasloze woning of energieneutrale woning

Maak een afspraak op onze showroom: Baileystraat 2E in Zwolle

De koffie staat klaar.

Michel en Dirk-Jan

Contact

T: 085-4018435
E: info@nrgneutraal.nl W: www.nrgneutraal.nl

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.