Energyfirst

Energyfirst

Uiterstegracht 182, 2312 TH  Leiden

Over ons

Bespaar tot 75% met professionele Led verlichting voor o.a. bedrijven en sportaccommodaties

Heeft u problemen met de huidige verlichting of zou u graag lagere energiekosten willen binnen uw bedrijf of sportaccommodatie? Dan is de renovatie naar Led verlichting een uitstekende oplossing. EnergyFirst installeert Led verlichting met de beste prijs/kwaliteit verhouding direct van de fabrikant bij de eindgebruiker. Dit resulteert in een energiebesparing die kan oplopen tot 75%, een terugverdientijd van maar 2-3 jaar én 3 jaar All-in garantie! Deze renovatie naar Led verlichting wordt met name veel toegepast bij sportaccommodatiesbedrijfspandenscholen en VvE’s.

Werk dus niet langer door met inefficiënte en slecht werkende verlichting en vraag vandaag nog een verlichtingscan aan. Hierbij geven wij u gratis en vrijblijvend advies hoe u zo efficiënt mogelijk energie kan besparen d.m.v. renovatie van de huidige verlichting.

EnergyFirst – Meer licht, minder energie!

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.