Entegro

Entegro

Meteorenstraat 131, 1223 ES  Hilversum

Over ons

Wie zijn wij?

Als Entegro systems leveren en monteren wij entree systemen, aluminium trapleuningen en glazen balustrades. Door al onze ervaringen, bieden wij de beste producten aan onze klanten om ze tevreden te stellen.

VISIE

Entegro systems kan ideale partner zijn in het gebied van bouw-, montagebedrijven, vve-, vastgoed beheer en voor particulieren. We hebben ruime ervaring in het branche, zo kunnen we goede en langdurig alternatieven bedenken om de doel(en) te realiseren.

ONZE KWALITEITEN

Alle producten die wij leveren en/of monteren zijn voorzien van CE en TUV certificaten.
Montage en service medewerkers zijn gecertificeerd en gediplomeerd.

Bij iedere opdracht komen wij eerst langs voor een gesprek zodat wij uw opdracht duidelijk op tekening voor een uitvoering kunnen zetten.

Al onze werkzaamheden worden gecontroleerd door de inspectie om aan de opdrachtgever kwaliteit te bieden die verlangt wordt van Entegro Systems.

POSITIE IN DE MARKT

De branche staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen.
Entegro systems behoudt zijn positie met tevreden klanten. Kwaliteit is onze visitekaartje. Wij bouwen voor uw tevredenheid. En niet voor de winst.
Entegro spendeert weinig geld aan dure reclame. Wij investeren liever in service en betaalbare kwaliteit. Hierdoor is mond-tot-mond reclame echter uitermate belangrijk.

Contact

Bezoek adres (op afspraak)

Entegro systems

Meteorenstraat 131

1223 ES Hilversum

Telefoon 035 789 02 02

E-mail info@entegro.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.