Eurlicon

Eurlicon

Postbus 36084, 1024 MB  AMSTERDAM

Over ons

Al twee decennia leidend op het gebied van liftenadvies

Eurlicon bestaat sinds 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot hét adviesbureau op het gebied van:

  • Alle typen liften
  • Roltrappen, hellingbanen en rolpaden
  • Gevelonderhoudsinstallaties
  • Dakveiligheid
  • Veilig werken op hoogte

Met meer dan 15 adviseurs ondersteunen wij zo’n 150 opdrachtgevers bij het beheer van hun installaties.

Eurlicon opereerde lange tijd onder de vleugels van het Liftinstituut. In 2018 overgenomen door DLR Adviesgroep groeide Eurlicon uit tot de grootste adviseur op het gebied van gebouwgebonden transportinstallaties in Nederland. En daar zijn we trots op!

De kracht van Eurlicon

Ons team staat voor objectiviteit en schrijft integriteit met hoofdletters. Door onze gedrevenheid profiteren klanten van onze ‘zorgeloze formule’. Daarbij zoeken we steeds naar samenwerking, bijvoorbeeld met onderhoudsbedrijven.
Onze medewerkers zijn nieuwsgierig naar de complexe, veranderende wereld. We geloven daarbij sterk in de kracht van samenwerken en verbinden.

Als klant staat ú aan het roer. U houdt de controle over installaties en Eurlicon ondersteunt u hierbij. Zo bent u altijd vrij in het uitvoeren van werkzaamheden.

Complexe vraagstukken maken we eenvoudiger en behapbaar. Denk daarbij aan thema’s op het gebied van efficiencyverhogingenergiebesparing en kostenbeheersing. Eurlicon werkt nationaal en heeft in elke regio een adviseur.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.