VvE Laadloket

VvE Laadloket

Pilotenstraat 18D, 1059 CJ  Amsterdam

Over ons

VVE Laadloket is een initiatief van EVConsult en GoodPoint, specialisten in elektrisch vervoer en de benodigde laadpunten. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat VvE’s grondig te adviseren bij het maken van een VvE oplaadpuntenadvies. Dit is altijd maatwerk en gebeurt in nauwe samenwerking met het VvE bestuur en/of technische commissie.

Met het advies heeft u voldoende handvatten om het besluitvormingstraject door te gaan. Mocht u daar ook nog verdere ondersteuning in wensen dan kunnen we dat extra aanbieden.

We besteden veel aandacht aan het sociale aspect dat binnen VvE’s speelt en het gemeenschappelijk toekomstbeeld richt zich daar specifiek op. Wat willen de verschillende leden omtrent elektrisch rijen en welke vragen of angsten spelen een rol binnen dit proces?

Na een schouw op locatie wordt er in het oplaadpuntenadvies geadviseerd op het gebied van de techniek en het daarbij behorende kostenplaatje. De combinatie van deze twee onderdelen maakt het u makkelijker om tot een gedragen besluit te kunnen komen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Boek uw kennismaking of vraag een offerte aan

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.