Exiss the Safety Engineers

Exiss the Safety Engineers

Lingewei 45, 4004 LK  Tiel

Over ons

Over Exiss

Exiss is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf. Wij hebben veel ervaring en een schat aan kennis op het gebied van ventilatie, rookwarmteafvoer (RWA), branddetectie, regeltechniek, CFD simulatie onderzoek en wet- en regelgeving.

Exiss is de professionele en deskundige partner als het gaat om het maken van preventieplannen, bouwplantoetsing, uitwerken gelijkwaardige oplossing naar het bouwbesluit en het ontwerp en toetsing van RWA systemen.

Voor zowel parkeergarages, atria, bedrijfshallen en overdruksystemen voor trappenhuizen en liften kunnen wij de volledige gelijkwaardige oplossing uitwerken en laten toetsen door het bevoegd gezag.

Ook voor het beoordelen van bestaande parkeergarages waar onduidelijk is wat het rechtens verkregen niveau is en waar moet worden beoordeeld of de garage wel voldoet aan de huidige regelegeving kunnen wij het traject met het bevoegd gezag begeleiden en waar nodig diverse oplossingen aandragen om ervoor te zoregn dat de garage wel weer voldoet aan de huidge regelgeving.


Directeur en medeoprichter en stuwende kracht achter de organisatie; Daniek de Jager, is sinds 1998 werkzaam in de sector brandveiligheid en RWA ventilatie.

Hij bouwde gedurende deze tijd veel theoretische en praktijkgerichte deskundigheid op. Inmiddels is Daniek de Jager de expert als het gaat om het ontwerpen van rookwarmteafvoer-, rookbeheersing- en overdruksystemen.

Naast de normale dagelijkse werkzaamheden is Daniek de Jager aktief als docent rookbeheersingsystemen voor de VEBON.

We hebben ontwerpen gemaakt voor honderden brandventilatie- en overdruksystemen en deze begeleid in het uitvoerings- en opleveringstraject. Niet alleen voor de Nederlandse markt maar ook in de Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde staten, Roemenie, Turkije, Azië en diverse landen in Europa.

Wij ontwerpen niet alleen systemen maar zijn daarbij ook nauw betrokken bij de detail engineering, uitvoering, inbedrijfstelling en oplevering. Ook organiseert hij regelmatig gevalideerde brandtesten uitgeoverd met brandbakken en koude rook (hot smoke test) om het systeem te valideren en op te leveren aan gemeente, brandweer en opdrachtgever.

Contact

Voor meer informatie over Exiss bel 0344 670530 of 06 38827149

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.