Fihuma BV

Fihuma BV

Stadionweg 27, 3077 AN  Rotterdam

Over ons

Over ons

Marktleider in Nederland

Fihuma BV is marktleider in Nederland in het aanbrengen en verwijderen van ballastgrind. Het leveren en opbrengen van grind op daken als dakballast behoort tot onze kerntaken. Het aangebrachte ballastmateriaal houdt het losliggende dakbedekkingspakket op zijn plaats, beschermt tegen UV-straling en kan hemelwater gereduceerd afvoeren.

Dakbestrating en slopen van dakbedekking

Fihuma Plus is gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbestrating, het verwijderen en afvoeren van het gehele dakbedekkingspakket, het verwijderen van isolatiemateriaal en het kubelen van 30/60 ballastgrind. Fihuma Plus maakt onderdeel uit van het Roof2Roof-specialistennetwerk.

Energiebesparende en isolerende bodemafsluiting

Fihuma Bodemafsluiting is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht, stank en schimmels in kruipruimtes/woningen door middel van een bodemafsluiting met zand. En het aanbrengen van kruipruimte-isolatie door middel van een bodemafsluiting met schelpen of isolatiechips. Daarnaast zijn we in te schakelen voor het ophogen van tuinen en terrassen, het aanbrengen van producten met vacupresstechniek en toepassen van drainage.

Isoleren van spouwmuren

Fihuma Spouwisolatie verzorgt het isoleren van buitenspouwmuren met Fihuma Hurefoam-schuim. Deze spouwmuurisolatie wordt gerealiseerd door de zgn. injectiemethode, waarbij vooraf, door het boren van kleine openingen ter plaatse van de voeg, de isolatiemassa in de spouw wordt geperst. Met de apparatuur die wij gebruiken is een optimale vulling en isolatie gewaarborgd.

Vestigingen

Fihuma is opgericht in 1994 en is gevestigd aan de Stadionweg te Rotterdam, middenin de Randstad. Naast gebouwen en loodsen heeft de Fihuma Groep daar uitgebreide opslag- en overslagfaciliteiten voor grind, zand en andere droge stoffen. Fihuma heeft tevens vestigingen in Noord- en Midden-Nederland, waardoor landelijke dekking wordt geboden.

Contact

Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Tel: 010-2921000
Fax: 010-2921004
E-mail: info@fihuma.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.