Flakestrap

Flakestrap

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Over ons

Traprenovatie en bekleden door FlakesTrap.nl

De Enssieg Groep maakt via Flakestrap.nl bekleding en renovatie van trapppen toegankelijk en betaalbaar. De flakestrappen van Enssieg hebben haar weg reeds gevonden in de utiliteitsbouw; scholen, ziekenhuizen, bedrijven en kantoren. Flakestrap.nl heeft zich daar, waar duurzaamheid en gebruikersgemak vereist is, bewezen met een op maat gemaakte renovatie. Met de hoogwaardige en oersterke afwerking is het een genot in gebruik en een lust voor het oog. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een flakestrap, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere klus een passende en efficiente oplossing.

De Enssieg Groep bereikt met haar verschillende afdelingen de markten van industriële en design gietvloeren, bouwchemie, Doe Het Zelf-producten en trapbekleding. De Enssieg Groep gevestigd in de regio Tilburg (Noord-Brabant) bedient van hieruit de klanten in Nederland en België.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.