Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Jan van Galenstraat 72, 3115 JG  SCHIEDAM

Over ons

De verfrissende aanpak van Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Het succes van een schoonmaakbedrijf is voor het grootste gedeelte afhankelijk van de schoonmakers. Onze goed opgeleide vakspecialisten zijn dan ook onze grootste kracht. Zij zijn betrokken bij Fris & Rein én onze klanten. Maar ook flexibel en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo bieden wij voor elke vraag een schoonmaakoplossing op maat. En maken wij met onze verfrissende aanpak van elke schoonmaakklus een succes!

GESCHIEDENIS FRIS & REIN

Fris & Rein is opgericht in de jaren tachtig en is sindsdien gegroeid van een klein lokaal schoonmaakbedrijf naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak. De basis van ons bestaan wordt gevormd door onze hoge klanttevredenheid en onze loyale schoonmaakspecialisten die zich verbonden voelen met Fris & Rein.


Waar staat Fris & Rein nu?

Fris & Rein levert anno nu een compleet schoonmaak- en onderhoudspakket tegen concurrerende tarieven. Met reguliere schoonmaakdiensten voor bedrijfspanden en publieke ruimtes. Maar ook met specialistische schoonmaakdiensten zoals bijvoorbeeld glasbewassing en graffitiverwijdering. Onze frisse “no-nonsense mentaliteit” heeft in combinatie met onze afspraak-is-afspraak mentaliteit geleid tot een uitstekende reputatie.
Waar kunt u Fris & Rein voor inschakelen?

U kunt Fris & Rein inschakelen voor het schoonmaken van:

  • Kantoren
  • Productieruimten
  • Zorgcentra
  • Medische praktijken
  • Sportcentra
  • Appartementencomplexen
  • Scholen

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.