Fuse Mediation

Fuse Mediation

, 0000 AA  Delft

Over ons

Is er bij u ruzie in de VvE? Dan bent u bij Fuse Mediation aan het juiste adres. Fuse Mediation bemiddelt bij VvE-conflicten. Mediation is een snelle, effectieve manier om conflicten op te lossen. Als u en uw buren besluiten om een mediationtraject te starten, gaan we samen aan de slag.  We kijken naar het conflict, ieders belangen, behoeften en mogelijke oplossingen voor het conflict.

Het doel van mediation is: Een goede omgang met de buren. Zodat u weer het woongenot heeft waar u zo naar verlangt en zodat u weer prettig en effectief kunt samenwerken met uw buren in de VvE.

Neem gerust een kijkje op mijn website als u meer wilt weten over mediation of over mij. U kunt ook naar mijn artikelen kijken die ik op deze site plaatste: https://www.appartementeneigenaar.nl/bedrijf/fuse-mediation?artikelen 

Heeft u vragen of wilt u een mediation-aanvraag doen? Neem gerust & geheel vrijblijvend contact met me op! 

 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.