DLocks

DLocks

Uilecotenweg 45, 5324 JT  Ammerzoden

Over ons

DLocks

DLocks

DLocks is de partner als het gaat om uw smart lock. Wij bieden oplossingen voor de particulieren en de zakelijke markt. Waar de particulier het vaak minder uitgebreid wilt hebben is de zakelijke gebruiker juist op zoek naar de uitgebreide mogelijkheden m.b.t. toegangsbeheer. Voor de zakelijke markt maken wij ook waar gewenst een toegangsplan, installeren we alles en voeren we het onderhoud uit. U hoeft er dan niet meer naar om te kijken.

Daarnaast werken we ook met de DLocks deurconcepten. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van deur- en kozijn bouw onder de naam van G.A Danklof Timmerfabriek, kan DLocks nu voor iedereen een passende oplossing bieden.We hebben gekozen voor het werken met drie verschillende concepten. Concept 1 bevat een normale driepuntssluiting en deze wordt in concept 3 uitgebreid tot een compleet automatisch slim slot. Daarnaast zijn de concepten op zowel nieuwe deuren als op bestaande deuren toepasbaar.

    Toegangsbeheer     Sleutelloos toegangsbeheer            SKG veilige sloten SKG veilige sloten

Er zijn meerdere manieren om sleutelloos uw deur te ontgrendelen:

  • Vingerscan                              
  • Tag of pas
  • Code
  • Smartphone
  • Afstandbediening

Veilige sloten met eindeloos gebruiksgemak. Kies daarom op onze website direct tot welke doelgroep u behoort. Particulier of zakelijk. Of bekijk ons smart lock aanbod in de webshop. Voor passend advies of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.dlocks.nl

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.