..........
shadow_fix

DLocks

DLocks Is de partner op gebied van elektronische sloten. Sleutelloos ontgrendelen en volledige controle hebben over de toegangen van uw huis of bedrijf.

DLocks

DLocks

DLocks is de partner als het gaat om uw smart lock. Wij bieden oplossingen voor de particulieren en de zakelijke markt. Waar de particulier het vaak minder uitgebreid wilt hebben is de zakelijke gebruiker juist op zoek naar de uitgebreide mogelijkheden m.b.t. toegangsbeheer. Voor de zakelijke markt maken wij ook waar gewenst een toegangsplan, installeren we alles en voeren we het onderhoud uit. U hoeft er dan niet meer naar om te kijken.

Daarnaast werken we ook met de DLocks deurconcepten. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van deur- en kozijn bouw onder de naam van G.A Danklof Timmerfabriek, kan DLocks nu voor iedereen een passende oplossing bieden.We hebben gekozen voor het werken met drie verschillende concepten. Concept I bevat een normale driepuntssluiting en deze wordt in concept III uitgebreid tot een compleet automatisch slim slot. Daarnaast zijn de concepten op zowel nieuwe deuren als op bestaande deuren toepasbaar.

    Toegangsbeheer     Sleutelloos toegangsbeheer            SKG veilige sloten SKG veilige sloten

 

Er zijn meerdere manieren om sleutelloos uw deur te ontgrendelen:

  • Vingerscan                              
  • Tag of pas
  • Code
  • Smartphone
  • Afstandbediening

Veilige sloten met eindeloos gebruiksgemak. Kies daarom op onze website direct tot welke doelgroep u behoort. Particulier of zakelijk. Of bekijk ons smart lock aanbod in de webshop. Voor passend advies of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.dlocks.nl

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


CESeasy smartlock

CESeasy smartlock

CESeasy :een toegangsverleningsconcept waarbij je veilig een digitale sleutel aan je vrienden,familie,zorginstanties kunt geven.Eenvoudig,veelzijdig, veilig

domotica - 4 June 2018
Nuki Smart Lock

Nuki Smart Lock

Met de Nuki kunt u uw huis digitaal beveiligen en handig gebruiken om zelf te bepalen wie,waar en wanneer uw huis binnen mag komen.Sleutelloos dmv bluetooth

deuren-ramen - 5 June 2018
Vingerscan deurgreep Rex

Vingerscan deurgreep Rex

De deurgreep van Rex zorgt voor erg veel gebruiksgemak. Ook heeft u geen sleutel,afstandbediening of telefoon nodig, alleen uw vinger!

deuren-ramen - 5 June 2018

 

DLocks

www.dlocks.nl/
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
Tel:
073 5991660

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam