Gacon BV

Gacon BV

Groothandelsweg 5, 6515 AH  NIJMEGEN

Over ons

Over Ons

Meer dan 35 jaar ervaring! In die jaren heeft Gacon zich ontwikkelt tot een veelzijdig bedrijf zonder concessie te doen aan specialistische kennis en kunde.

Alles met als doel de beschikbaarheid van goederen en objecten voor eigenaren, beheerders en gebruikers te vergroten en de onderhoudskosten te optimaliseren. Dit vereist een veelzijdige aanpak.

Tot de kerncompetenties van Gacon behoren kunststofvloerafwerking, betonbescherming (-renovatie) en metaalconservering. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de nieuwste methoden en technieken.

Gacon is een familiebedrijf. Het management gaat voor kwaliteit, is sterk betrokken bij haar werk en staat open voor nieuwe uitdagingen. Die sterke binding met het bedrijf zorgt voor een hechte relatie met klanten en medewerkers. Gacon is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.