Gerritsen Schilderwerken B.V.

Gerritsen Schilderwerken B.V.

Poelwijklaan 7, 6691 MH  Gendt

Over ons

GERRITSEN SCHILDERWERKEN BV
AL 30 JAAR VAKMANSCHAP

Op 5 april 1988 besloot Geert Gerritsen een eigen bedrijf te starten: Gerritsen Schilderwerken BV. Na al die jaren vind hij het ondernemen en schilderen nog steeds het leukste wat er is. Je ziet een pand helemaal opknappen na een goede schildersbeurt.

Gerritsen Schilderwerken is al 30 jaar uw beste keuze op het gebied van schilderwerken. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een tevreden vaste klantenkring opgebouwd. Wij zijn uitgegroeid tot een professionele onderneming met veel vakmanschap en kennis op het gebied van schilderwerken. Onze klanten zijn voornamelijk particulieren en ondernemers, maar ook instellingen kunnen wij de gevraagde service verlenen. Omdat kwaliteit en duurzaamheid voorop staat bent u gegarandeerd van goed onderhoud en schilderwerk met een lange levensduur. Daarnaast staat een goede service hoog in het vaandel. Het contact met onze schilders is altijd direct zodat er efficiënt gewerkt kan worden.

Wij bieden ook het GlansGarant onderhoudsplan aan. Dit is een meerjaren onderhoudscontract waar klanten voor een vast bedrag per maand hun pand kunnen laten onderhouden.

Wij bedanken onze klanten voor 30 jaar vertrouwen in ons bedrijf en hopen nog lang voor hen te mogen schilderen. Ook nieuwe klanten willen wij graag van dienst zijn en laten profiteren van onze vakmanschap.

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.