GlansGarant De Maasstad B.V.

GlansGarant De Maasstad B.V.

Wijnruitstraat 295, 3193 GN  Hoogvliet Rotterdam

Over ons

Wij zullen ons verder even voorstellen.

Ons bedrijf is gevestigd op de Wijnruitstraat 295 te Hoogvliet Rotterdam.

Het werkgebied van SV Schilders Hoogvliet is uiteraard niet alleen in Hoogvliet Rotterdam, maar geheel landelijk. Wij zijn een klein bedrijf maar niets is ons te veel. Daarom staan wij al jaren achter ons motto: "U wenst, Wij realiseren".

Ikzelf, als oprichter en eigenaar van SV Schilders Hoogvliet, schilder nog steeds met veel plezier mee op de werkvloer en ik kan u voorzien van allerlei diensten waarin ik 25 jaar ervaring heb.

Naast mij heb ik een jonge, leuke en ambitieuze ploeg zzp'ers werkzaam, waarmee wij ruim over de 100 jaar ervaring kunnen bieden. 

Wij hebben lage bedrijfskosten waardoor wij scherp kunnen prijzen en daarbij toch de kwaliteit kunnen leveren die word verlangd.

Daarbij is er een laag BTW-tarief voor particulieren van toepassing en dit scheelt natuurlijk ook aanzienlijk in uw portemonnee.

Ondanks dat wij een klein bedrijf zijn, zijn wij een zeer talentvol en ambitieus bedrijf en wij zullen altijd alles in het werk stellen om de wensen van de klant voorop te zetten. Daarbij zijn wij ook leergierig, dus wij blijven onszelf altijd verbeteren waar dit kan en nodig is. Je bent namelijk nooit te oud om te leren!!! 

Wij begeleiden vanaf het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte tot aan een eventuele uitvoering en een uiteindelijke eindoplevering, met als resultaat een dankbare en gelukkige klant.

Onze service gaat na de eindoplevering nog verder. Wij geven namelijk ook een schriftelijke garantieverklaring waar u altijd op terug kan vallen.

Ook dan staan wij weer graag voor u klaar.

Op deze manier gaan wij al te werk sinds de oprichting (01-02-2008) en wij blijven achter deze werkwijze staan.

Ook zijn wij exclusief partner van GlansGarant Nederland, waarmee wij het fraaiste onderhoudsplan van Nederland kunnen aanbieden

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.