GlansGarant RijnIJssel B.V.

GlansGarant RijnIJssel B.V.

Pinkelseweg 12, 6991 GJ  Rheden

Over ons

We hebben de spirit, het vakmanschap en….. De Geest!

Een offerte bij Schilderwerken Rheden is gelijk een kleuradvies. Dat heb je nu eenmaal met mensen die gevoel voor kleur hebben, visie op onderhoud en passie voor het vak. Kortom dat heb je met Schilderwerken Rheden.

Kleur met smaak.

Over smaak valt niet te twisten, maar een goed kleuradvies is zeker niet te versmaden. Daarbij gaat het niet om onze smaak, maar vooral die van onze klanten. En wat er bereikt moet worden. Neem nu een mooie jaren twintig gevel met dermate veel aanpassingen, dat de vorige eigenaar het maar crème wit heeft laten verven. We zeggen bewust verven, want het kleuradvies was net zo matig als de kwaliteit van het werk.

Schilderwerken Rheden gaf de pui een tweede leven met de keuze voor een diep, bijna kobalt, blauwe kleur. Gewaagd? Ja! Onderscheidend? Zeker! Passend bij de klant? Natuurlijk! Mooi? Smaken verschillen, maar de klant en wij vinden van wel.

Wij kleuren uw interieur.

Schilderwerken Rheden schildert zowel buiten als binnen. Naast dat de conditie van het binnenschilderwerk wel degelijk van belang is voor het behoud van uw kozijnen, speelt binnen vooral de kleurbeleving, in combinatie met de inrichting, een grote rol. Laat dat nu een van de  passies zijn van Rian van Kleef, hét gezicht van Schilderwerken Rheden.

Met Rian haalt u niet alleen een vakvrouw bij, maar ook een kleurspecialiste in huis. De gevolgen zijn geheel voor onze rekening. U wordt geïnspireerd, durft met kleur te spelen en overweegt combinaties die u vroeger niet voor mogelijk hield. Met Rian merk je dat veel meer kan. Vraag haar daarom ook eens voor binnen.

Het is de spirit, het vakmanschap en… De Geest.

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.