Sommer Schilderwerken B.V.

Sommer Schilderwerken B.V.

Vasco Da Gamastraat 30, 7825 VJ  Emmen

Over ons

Sommer Schilderwerken vindt zijn oorsprong in 1947 toen de heren J. Sommer en H. van der Kolk gezamenlijk een schildersbedrijf startten. Later werd het bedrijf voortgezet door H. Smit. Met ingang van 1998 is Sommer Schilderwerken b.v. in het bezit van Blekkink Beheer b.v. Enig aandeelhouder van deze vennootschap is mevr. J.L.W. Blekkink-van Eerden.

Sommer Schilderwerken b.v. is een bedrijf waar dynamiek en vakwerk hand in hand gaat. Een bedrijf dat zonder moeilijk doen de zaken snel en doeltreffend regelt en uitvoert. Het tijdperk van de kleurloze maatschappij ligt gelukkig al ver achter ons. Kleur en inrichting zijn een kwestie van stijl geworden. De mensen van Sommer Schilderwerken verstaan die stijl!

Sinds 2000 is het bedrijf gevestigd aan de Vasco da Gamastraat 30 te Emmen. Het pand bestaat uit een kantorengedeelte waar directie, administratie, werkvoorbereiding, calculatie en uitvoerders een plaats hebben. Circa 200 m2 van het bedrijfspand is ingericht voor het glas, de rest (ca. 800 m2) is voor schilderwerk ingericht. Rondom het pand is er nog volop ruimte om uit te breiden. Het bedrijf functioneert volgens een eigen kwaliteitssysteem gebaseerd op het ISO 9001 systeem. Taak- en functiebeschrijvingen zijn vastgelegd in een handboek. Verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn voor iedere medewerker duidelijk.

Sinds 1998 is Sommer Schilderwerken b.v. in het bezit van het VCA** certificaat. Het veiligheidsbeheerssysteem wordt jaarlijks beoordeeld en in overeenstemming bevonden met de veiligheidseisen VCA**.

Sinds 2012 is Sommer Schilderwerken b.v. in het bezit van het VGO-keur. Samenwerken met een bedrijf dat het VGO-keur draagt, betekent samenwerken met onderhouds- en renovatieadviseurs. Adviseurs die inzicht hebben in duurzame oplossingen, in procesmanagement, in kosten-kwaliteitverhoudingen in investeringen en in technisch onderhoud.

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.