Gooisch Beheer B.V.

Gooisch Beheer B.V.

Algolweg 11, 3821 BG  Amersfoort

Over ons

 

Gooisch Beheer

Steeds zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze dienstverlening en mogelijkheden om onze klanten nog meer van dienst te zijn. Wij ondernemen! met u mee.

Gooisch Beheer heeft als basis werkgebied Gooi, Eemland en omstreken. Ook beheren wij complexen in Amsterdam, Utrecht en Almere. Maatwerk voor onze klanten vinden wij belangrijk.

 

 

Visie

Wij streven naar een stabiele, transparante, gecertificeerde en proactieve organisatie met actuele kennis en jarenlange ervaring op het gebied van VvE Beheer. Het opbouwen van een duurzame en gewaardeerde relatie met onze klanten op het gebied van VvE’s hebben wij hoog in het vaandel staan.

 

Missie

Gooisch Beheer is een proactieve beheerder die 50 jaar onderneemt in VvE beheer. Wij ontzorgen bestuurders van VvE’s met onze jarenlange ervaring, kennis en gecertificeerde- en gediplomeerde medewerkers.

 

https://www.gooischbeheer.nl/contact

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.