Gooisch Beheer OG

Gooisch Beheer OG

Brinkweg 7, 1211 RP  Hilversum

Over ons

Gooisch Beheer is SKW gecertificeerd

Sinds 1973 zijn wij actief op het gebied van het totaal beheer voor Verenigingen van Eigenaars. De afgelopen jaren hebben wij daarnaast een aantal andere activiteiten ontwikkelt. Naast onze specialismen VvE beheer, Gebiedsbeheer en beheer BOG bieden wij ondersteuning bij woning aan- of verkoop met Internetmakelaars, geven onze deskundige adviseurs hypotheekadvies en kunnen alles vertellen over schade- en levensverzekeringen. 

Gebiedsbeheer 

Als (senior) wijkbeheerder en/of woonconsulent zijn wij namens u het eerste aanspreekpunt voor huurders en  eigenaren in uw complex. Bent u belegger, VvE of woningcorporatie dan zijn wij uw partner als het gaat om het beheer van het complex en de directe omgeving.

VvE Beheer

Wij zorgen voor maatwerk voor uw VvE. Wilt u administratief beheer, verduurzamen, alleen advies of het totaalpakket? Onze oplossing is beheer op maat voor uw VvE.

BOG Beheer

Administratief, financieel, commercieel en technisch beheer en verhuur van kamers, appartementen, woningen, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en winkels is een dienstverlening die wij voor diverse beleggers uitvoeren.

Internetmakelaars

Onze handige en transparante online makelaarsservice met een compleet verkooppakket dat aangevuld kan worden naar uw wensen. U bepaalt welke dienst u nodig heeft zoals fotografie, plaatsing op Funda en verkoopstyling. Wij kunnen u adviseren over de vraagprijs en zijn u behulpzaam bij de onderhandelingen. Ons basis verkooppakket heeft een vaste lage prijs; u betaalt geen extra courtagekosten! 

Hypotheekadvies en verzekeringen

Wij zijn uw gids in het doolhof van hypotheekvormen en tarieven. Als u een nieuwe hypotheek wilt of als u uw huidige hypotheek wilt oversluiten dan adviseren wij u op basis van uw persoonlijke situatie in combinatie met uw toekomstwensen. Tevens hebben wij alle kennis in huis voor een goed advies over uw schade- en/of levensverzekeringen.

Wilt u een persoonlijk gesprek? Bel ons op 035 - 621 46 20 of vul het contactformulier in via https://www.gooischbeheer.nl/contact

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.