Green Nederland VvE Management

Green Nederland VvE Management

Ammunitiehaven 801, 2511 XX  Den Haag

Over ons

GreenVvE

VvE-beheer is een specialisme, geen enkele VvE is eenmaal hetzelfde. Het beheren van een VvE vraagt de nodige kennis, ervaring en tijd. Er komt immers veel bij kijken op financieel, bouwkundig en juridisch gebied.

De echte waarde zit in de klant en niet in de transactie. GreenVvE hanteert een bedrijfsstrategie, welke de klant als uitgangspunt neemt. GreenVvE speelt in op de behoeften van de klant. We streven naar een optimale kwaliteit van dienstverlening. Ook hechten wij veel waarde aan een persoonlijke band met de VvE-bestuurders.

GreenVvE is meer dan alleen VvE-beheer. Wij denken en sparen met u mee! Met zijn eigen ingenieurs, juristen en boekhouders is GreenVvE één van de meest specialistische VvE-bureaus.

Wij helpen VvE’s met een brede dienstverlening. Denk hierbij aan het verkrijgen van subsidies (duurzaamheidsprojecten), vergunningen en het voeren van procedures (WOZ-bezwaar) over tal van uiteenlopende zaken. Wij dragen er zorg voor dat bewoners altijd goed geïnformeerd zijn en altijd terugkoppeling krijgen op hun vragen en meldingen. Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

GreenVvE is ook betrokken bij het begeleiden van grootschalige onderhoudsprojecten en worden wij als adviseur ingeschakeld bij nieuwbouwprojecten in Haaglanden. Onze juristen kunnen u ook adviseren op gebied van aanvullende regelgeving in reglementen van splitsing en/of huishoudelijke reglementen.

Alle bestuurs- en administratieve taken die u aan ons uitbesteedt worden met gegarandeerde discretie behandeld. GreenVvE adviseert het bestuur ‘om mee te kijken’ en stimuleert de leden ‘om mee te denken’ voor de meest duurzame oplossingen. Bij GreenVvE staan transparantie, klantvriendelijkheid en duurzaamheid centraal.

  • Transparantie
    • U geeft een waardevol product uit handen, derhalve zult u nauw betrokken worden bij het beheer van uw VvE. U krijgt volledig en actueel inzicht in alle lopende en afgeronde transacties.
  • Klantvriendelijk
    • U kunt ons 24 uur per dag bellen voor de VvE gerelateerde mankementen. U gaat werken met vaste VvE-Manager. U heeft altijd 1 vaste contactpersoon voor al uw VvE-zaken. Al uw VvE-zaken zijn 24 uur per dag online te raadplegen via Twinq. GreenVvE Servicedesk is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Duurzaamheid
    • GreenVvE heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Duurzame woningen bieden veel voordelen en zijn gezonder voor bewoners. Zo zijn ze energiezuiniger en beter voor het milieu dan traditionele woningen. GreenVvE volgt alle ontwikkelingen in de markt en is uw vaste partner op het gebied van duurzaam wonen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.