Groenovatie

Groenovatie

Boeier 7, 8401 MV  Gorredijk

Over ons

Over LEDshop Groenovatie

LED verlichting is hét energiezuinige, milieuvriendelijke en duurzame licht van de toekomst. Groenovatie is als gecertificeerde webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor particulieren en bedrijven. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u altijd de juiste LED lamp vindt. LED spots, LED strips, LED (gloei)lampen, LED COG filament, LED inbouwspots, LED TL buizen, LED panelen en LED buitenverlichting behoren allemaal tot ons assortiment. U vindt altijd de juiste LED verlichting die aansluit bij uw smaak en interieurstijl. Onze toonaangevende webwinkel is aangesloten bij de Stichting Webwinkelkeur, een kwaliteitskeurmerk voor webshops.

Als groothandel en specialist in duurzame groene producten staan wij in direct contact met de fabrikant en kunnen daarom een veel lagere prijs aanbieden dan onze concurrenten. Bij Goenovatie zijn alle klanten welkom, zowel particuliere als zakelijke klanten. Zakelijke klanten en wederverkopers verwijzen we graag naar onze bedrijfswebsite: www.groenovatie.com. Een aantal voordelen van het merk Groenovatie volgen. Wij willen als aanbieder van LED verlichting door middel van onze webshop het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om online te winkelen. Bij het online kopen van LED lampen zijn foto's en video's van producten, gebruikssituaties en installatie instructies zeer belangrijk. Daarom hebben we de meeste producten in onze webshop voorzien van 360º foto's en instructies waar duidelijk uitgelegd wordt hoe het juist gebruikt en geïnstalleerd moet worden. Dit geeft u een goed inzicht van wat u van onze LED verlichting kunt verwachten.

Bij LEDshop Groenovatie staat onze klantenservice centraal en bij een goede service hoort goede bereikbaarheid. U kunt ons te allen tijde bereiken via Facebook en Twitter, u krijgt altijd binnen 2 uur antwoord op uw vraag!

Garantie
Groenovatie hanteert standaard minimaal 2 jaar garantie op alle producten. Dit kunnen we garanderen, omdat onze producten door onafhankelijke instanties getest en volgens internationale normen gecertificeerd zijn.

Wederverkopers
Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten en wilt u distributeur worden van onze producten, neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

Diensten
Als aanbieder van duurzame producten zorgen wij bovendien ook voor advisering, licht- en besparingsberekeningen en natuurlijk voor de installatie van onze producten. Wij kunnen diverse installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren, van het aanbrengen van isolerende/inbraakwerende raamfolie tot het installeren van diverse armaturen.
Hiervoor hebben wij de juiste kennis en ervaring in de verschillende disciplines van het installatiewerk. In de uitvoering van het werk wordt duurzaamheid steeds voorop gesteld.
Afhankelijk van uw wensen en behoeften leveren wij u losse producten en diensten of een complete set van beide, om het u zo makkelijk mogelijk te maken.
Wij zijn ervan bewust dat elke opdrachtgever andere wensen en eisen heeft, daarom gaan we graag met u aan tafel om te kijken wat het beste bij u past.

Als u uw bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur plaatst en betaalt, zullen wij deze nog dezelfde dag gratis verzenden. Daarnaast heeft u bij Groenovatie altijd 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour!

contact

Groenovatie BV
Boeier 7
8401 MV Gorredijk
Tel: 084 8771 140
Email: info@ledshop-groenovatie.com

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.