Grouttech

Grouttech

Industrieweg 51, 8071 CS  Nunspeet

Over ons

Producten

Maak kennis met ons grote assortiment van honderden bouwchemische producten. Onze producten zijn veelal gecertificeerd (CE, KOMO, BENOR) en hebben een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding.
De meeste artikelen (90%) leveren wij uit voorraad. Uw bestelling is dus altijd snel en tijdig op locatie. Bestelt u vóór 13.00 uur, dan wordt uw order zelfs al de volgende dag bezorgd.

Wij onderscheiden in ons assortiment:

  • Technische mortels
  • Injectievloeistoffen en afdichtingsproducten
  • Kunststofvloeren
  • Betonspuitmortels en -versnellers
  • (Betonspuit)machines


Ook machineverhuur

Wist u dat wij ook bijbehorende apparatuur verhuren, zoals injectiepompen, mortelpompen en betonspuitmachines? En dat wij daarbij ook de monteur en instructies regelen, zodat u een vliegende start kunt maken?

Expertise

U bespaart tijd en geld

Klanten waarderen ons vooral om onze zeer complete dienstverlening. Naast topkwaliteit producten bieden wij deskundig en projectgericht advies voor succesvolle applicaties. Wij adviseren u vóór aanvang van het werk op en bezoeken het desgewenst tijdens de uitvoering. Ook zijn wij bereid waar nodig uw opdrachtgevers te informeren. Zelfs voor klantspecifieke productontwikkeling en machines om onze materialen mee te verwerken kunt u bij ons terecht. En dat alles doen wij snel en betaalbaar. Zo bespaart u tijd en geld.

U krijgt topkwaliteit

Al onze producten zijn hoogwaardig van kwaliteit en waar mogelijk (99%) oplosmiddelvrij. Wij controleren de producten in ons eigen laboratorium op belangrijke prestaties, zoals slijtweerstand en viscositeit. Zo garanderen wij u een betrouwbare kwaliteit en verantwoorde toepassing.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.