..........
shadow_fix

Haagh Protection

Haagh Protection BV is al meer dan 35 jaar dé specialist in het creëren van een veilige en verbeterde werk- en leefomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn om de veiligheid in werk- en leefomgeving.

Bedrijfsbeschrijving

Haagh Protection B.V. is al meer dan 35 jaar dé specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werk- en leefomgevingen. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke (industriële) werkomgeving, te weten: doorlaatinrichting, anti-slip materiaal, veiligheidstanktrappen, markeringsproducten, stootbeveiliging en industriële afschermingen.

Alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen en voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige oplossing adviseren, maar ook maatwerk projecten uitvoeren indien er geen standaardproducten voorhanden zijn.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Antislip Tape

Antislip Tape

Antislip tape is geschikt voor situaties die grip behoeven waarbij de ondergrond niet noemenswaardig zwaar wordt belast. Gemakkelijk aan te brengen.

vloeren - 18 September 2018
Lamelafscherming

Lamelafscherming

Kunststof Clearway ophangsysteem voor PVC stroken. Bestaande uit polypropyleen aanhaak strips.

deuren-ramen - 18 September 2018
Antislip Vlonderstrip

Antislip Vlonderstrip

Onveilige gladde situaties veilig maken door middel van de Goodflooring glasvezel antislip strips. Eenvoudig te bevestigen op verschillende ondergronden.

vloeren - 18 September 2018
De beste keus in vloeren

De beste keus in vloeren

PVC vloeren kopen? Goodflooring heeft een ruim assortiment betaalbare PVC vloeren. Bezoek de grootste showroom van Nederland in Raamsdonksveer.

vloeren - 18 September 2018
Slip-Free Antislip

Slip-Free Antislip

Slipfree is een chemische formule die de moleculaire structuur op minerale ondergronden veranderd.En zorgt ervoor dat een glad oppervlak ruw wordt.

vloeren - 18 September 2018
TegelGrip Antislip

TegelGrip Antislip

Om de risico’s van ongevallen, zoals vallen, te verminderen zorgt tegelgrip ervoor dat elk glad oppervlak net zo aanvoelt als een ruw oppervlak.

galerij - 18 September 2018
Stootbeveiliging

Stootbeveiliging

Flexibele waarschuwing- en beschermprofielen fungeren als persoonlijke kreukelzone voor mensen, machines en diverse andere inventaris.

hulpmiddelen - 18 September 2018
Vigil Metal Deck

Vigil Metal Deck

Metal deck antislip elementen worden toegepast op vlakke of hellende ondergronden en elimineren het val- en uitglijd gevaar veroorzaakt door weersinvloeden.

entree - 18 September 2018
Vigil Stairnosing

Vigil Stairnosing

Antislip Stairnosings van het gerenommeerde merk Vigil, aangebracht op de risicovolle plaatsen, voorkomen het probleem van gladheid op trappen en opstapjes.

trappen - 18 September 2018
Antislipcoating sanitair

Antislipcoating sanitair

Xenz antislip veiligheidscoating is een transparante antislip- coating die wordt aangebracht in bestaande baden, douchebakken en op badkamer vloeren.

vloeren - 18 September 2018

 

Haagh Protection

Klik hier voor meer info
Dorpenbaan 8
5121 DG Rijen
Tel:
0161 226 559

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam