Handig langer thuis wonen

Handig langer thuis wonen

Parkweg 2, 8191 JL  Wapenveld

Over ons

HANDIG bij u thuis

De overheid stimuleert mensen langer thuis te blijven wonen. Om dit te realiseren zijn aanpassingen in en rondom het huis noodzakelijk. Veiligheid en comfort zijn belangrijke zaken, die voor ouderen en mensen met een beperking in hoge mate bijdragen aan hun welzijn.

Wij van "HANDIG" weten met ruim 25 jaar ervaring in de zorg en techniek als geen ander hoe dit te realiseren. Wij zijn experts op het gebied van mobiliteit, comfort en veiligheid.

Heeft u vragen met betrekking tot uw woonsituatie en bent u geïntereseerd in wat de mogelijkheden zijn, zodat u langer thuis kunt blijven wonen?

Samen kijken wij naar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de situatie in en rondom uw huis. Wij luisteren naar uw wensen en behoeftes en zoeken samen naar de voor uw situatie geschikte aanpassingen, verbeteringen en oplossingen. U kunt bij ons terecht voor een kosteloos huisbezoek, maken een duidelijke offerte, voeren de werkzaamheden uit en leveren de benodigde producten.

Wij zijn creatief, oplossingsgericht en leveren maatwerk. Dit alles in goed overleg met u. Het gaat er immers om van uw huis een langer thuis te maken!

"HANDIG" is u hierbij graag van dienst. Samen maken wij van uw huis een langer thuis.

Heeft u belangstelling? Bel ons voor meer informatie of een afspraak op telefoonnummer 06 167 157 46 of per e-mail han@hltw.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.