Barcol Air

Barcol Air

Cantekoogweg 10, 1442 LG  Purmerend

Over ons

over ons

Barcol-Air heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een optimaal thermisch binnenklimaat voor het creëren van een werkomgeving, waarin mensen met plezier werken en zodoende maximaal kunnen presteren. Barcol-Air levert hiertoe een uitgebreide serie van kwalitatief hoogstaande luchtverdeelcomponenten en naregelsystemen.

Projectspecifieke oplossingen

Het vertalen van de wensen van de opdrachtgever in de implementatie van het juiste systeem vergt specifieke productkennis en praktijkervaring; systemen worden vaak projectspecifiek doorontwikkeld. In overleg met de opdrachtgever en de installatieadviseur worden de benodigde lucht- en regeltechnische producten en systemen gecombineerd tot een optimaal functionerende installatie.

Productontwikkeling

Onderzoek en Ontwikkeling speelt binnen het vakgebied een belangrijke rol. Binnen Barcol-Air is er veel aandacht voor productontwikkeling en innovatie. Naast het optimaliseren van bestaande producten worden nieuwe producten ontwikkeld in eigen beheer of in samenwerking met klanten voor specifieke projectoplossingen. De testfaciliteiten van Barcol-Air, zoals de eigen geluid- en klimaatkamer, spelen hierbij een belangrijke rol.

Samenwerking HC RT

Onderdeel van de bedrijfsmissie van Barcol-Air is het realiseren van doelstellingen met betrekking tot duurzaamheid en energiebesparing door het toepassen van gecombineerde luchtverdeel- en regeltechnieken. Hiertoe wordt al meer dan 25 jaar intensief samengewerkt met
HC RT aan geïntegreerde oplossingen. Luchtverdeel-componenten worden in de fabriek samengebouwd met bedrijfsklare applicatiespecifieke naregelingen en als stekkerklaar product op het project aangeleverd.

Afzetmarkten

Barcol-Air bedient, naast de Nederlandse markt, via de afdeling Export afzetgebieden in het Midden-Oosten, Azië, de USA en diverse landen binnen Europa. Hiernaast ligt binnen de afdeling Export ook de focus op het uitbreiden van de afzetgebieden, denk hierbij aan opkomende markten in Zuid-Amerika en diverse Aziatische landen.

Contact

Wilt u meer weten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Als u op de link klikt vindt u alle gegevens over de locaties

Waalwijk en Purmerend

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.