HCS Building Automation

HCS Building Automation

Kompasstraat 7a, 2901 AM  CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Over ons

Al meer dan 30 jaar uw partner voor nazorg

Als er in ruim dertig jaar meer dan 15.000 klimaatregel-systemen geleverd zijn kan er gesproken worden van een grote ervaring op het gebied van marktwensen en het ontwikkelen van passende systemen voor gebouwen automatisering.

Dat deze regelsystemen elke dag tot volledige tevredenheid hun werk doen wordt bewezen door de huidige constante en stabiele groep gebruikers op de Nederlandse markt. Er kan dan met recht gesproken worden over een uitdaging voor de ontwikkelingsgroep om producten te ontwikkelen die nieuwe inhoud geven aan klimaatbeheer, installatiebeheer, gebouwbeheer en facility-management.

Geïntegreerd gebouwmanagement houdt in dat de bekende functies van gebouwautomatisering (verwarming, airconditioning, sanitair en elektra) geïntegreerd worden met alle verdere technische installaties en systemen zodat het gebruik (en de exploitatie) van een gebouw overzichtelijker, rationeler, comfortabeler en zekerder wordt. Gelijktijdig betekent het de totale integratie van data voor uitwisseling en analyse van de totale administratieve en bedrijfsvoerende taken zoals technische documentatie, onderhoudsmanagement, instandhouding, alarmbewakingsfuncties, energieverbruik, gebouwindeling, kostenverdeling etc.

Om de status van het partnerschap met onze klanten te bereiken stellen wij altijd de klant centraal in onze manier van denken en ons handelen. Dat HCS Building Automation erkend wordt door de klant als een volwaardige leverancier in kennis en ervaring. Om die status te bereiken zijn wij continu op zoek naar de behoeften van en de voordelen voor de klant. Dat wij handelen in een respectabele en verantwoorde manier in alle markten en in alle landen waar wij aanwezig zijn, om mens, milieu, wetgeving, politiek en lokale gedrag. Het werken met HCS Building Automation is prettig en makkelijk. Omgaan met onze producten is eenvoudig en veilig.  

Creëren, dat is intuïtie en knowhow combineren. HCS Building Automation is goed in het aanvoelen van wensen, in het realiseren van verwachtingen. We lopen, altijd weer, op uw verlangens vooruit. Door het dagelijks leven onder de loep te nemen, hebben we nu al de regelsystemen van de toekomst verwezenlijkt.

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf, zijn wij in staat om zeer flexibel op te treden. HCS Building Automation Onze medewerkers kunnen werken in een veilige en gezonde omgeving en hebben de professionele vaardigheden om een partner te zijn voor onze klanten, zij ontwikkelen zich in kennis en ervaring en hebben plezier in het werken voor HCS Building Automation.

Volledig Nederlands product, eigen ontwikkeling van hardware en software.

Adresgegevens

HCS Building Automation
Kompasstraat 7a
2901 AM Capelle aan den IJssel

Postbus 182
2900 AD Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland

Telefoon: +31(0)10 4580000
Fax: +31(0)10 4505211
Email: info@hcs-ba.nl
Website: www.hcs-ba.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.