Heko Dakbedekkingsbedrijf B.V.

Heko Dakbedekkingsbedrijf B.V.

Veersedijk 49, 3341 LL  HENDRIK IDO AMBACHT

Over ons

Wat doen we?

Heko Dakbedekkingsbedrijf heeft zich voornamelijk toegelegd op het realiseren van complete onderhouds- en renovatieprojecten.

Voorbeeld: moet een compleet blok woningen worden gerenoveerd, dan verzorgd Heko Dakbedekkingsbedrijf naast het dakbedekkingswerk ook het bijkomende loodgieters- en timmerwerk.
Voor u als klant betekent dit dat u slechts één aanspreekpunt hebt en dat is wel zo overzichtelijk.

Heko Dakbedekkingsbedrijf hecht veel waarde aan een eerlijk en objectief advies. In een uitgebreide offerte krijgt u tot in de kleinste details informatie over alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, inclusief bouwfysische en windbelastingsberekeningen.
Zo komt u bij de uitvoering van de werkzaamheden niet voor verrassingen te staan.

Heko werkt voor een keur van opdrachtgevers. Met aannemers, gemeenten, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen wordt met grote regelmaat prettig zaken gedaan. Ook hebben wij een aantal historische gebouwen in onderhoud die jaarlijks worden geïnspecteerd en gerenoveerd.
Vanzelfsprekend behoren ook particulieren tot onze klantenkring. Een dakkapel of een garage krijgt evenveel aandacht en vakmanschap als een grootschalig project.

Wilt u weten wat Heko Dakbedekkingsbedrijf voor u kan betekenen? Neemt u dan (uiteraard geheel vrijblijvend) contact op voor een hoogstpersoonlijke kennismaking.

Als we toch op uw dak staan ...

Heko Dakbedekkingsbedrijf helpt u graag bij het besparen van energie
en levert daarom ook windturbines.

De BTPS6500 van WindTronics is een uitermate stille windturbine die tussen de 1000 en 3500 kWh per jaar op kan wekken. Deze kleine Amerikaanse windturbine is speciaal ontwikkeld voor plaatsing binnen de bebouwde omgeving. De turbine begint al uw energie te opwekken bij een windsnelheid van slechts 0,2 m/s. Informeer naar de mogelijkheden voor uw dak, als we er toch staan is het een kleine moeite de turbine voor u te plaatsen.


Ook zonnepanelen

Een dak kan zoveel meer voor u betekenen en voor het milieu. Heko Dakbedekkingsbedrijf is ook leverancier en installateur van zonnepanelen of eigenlijk een fotovoltaïsch paneel, maar kortweg een PV-paneel.
Een toepassing op uw dak dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Met deze vorm van duurzame energie draagt u bij aan een beter milieu en op termijn is het tevens goed voor de portemonnee. Wat in uw situatie de beste oplossing is en welke subsidie mogelijk is (en dus een berekening van de verwachte terugverdientijd) is van dak tot dak verschillend.

Uiteraard zijn wij bereid die berekening samen met en voor u te maken, aarzel niet en neem contact met ons op.

Milieuvriendelijke dakbedekking

Heko Dakbedekkingsbedrijf biedt diverse mogelijkheden tot het verbeteren van het milieu door toepassing van diverse typen daken. Een bekend voorbeeld zijn de groen daken, maar als dat niet is gewenst of mogelijk is, dan passen wij bijvoorbeeld dakbanen toe van Evalon®. Deze dakbedekking is vooral bekend door zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo zijn er geen weekmakers en chloriden toegepast.

Tevens heeft Evalon® onder andere de eigenschap om buitenwarmte goed te isoleren, waardoor u bespaard op aircokosten. Daarnaast is het leverbaar in diverse kleuren waarbij het mogelijk wordt om ook vanuit de lucht duidelijk herkenbaar te zijn (bijvoorbeeld voor de satellieten werkzaam voor Google Earth).

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.