Hengeveld Schilderwerken

Hengeveld Schilderwerken

Nieuweweg 77, 1761 EE  Anna Paulowna

Over ons

Wij zijn een allround schildersbedrijf. Ons werkgebied beslaat de gehele Kop van Noord-Holland.

Wij bestaan sinds 2006 en zetten ons in om de klant zo zorgvuldig mogelijk te helpen. Hoe groot of klein het werk ook is, iedereen wordt het zelfde behandeld op top niveau. Door de jaren heen, zelfs door de crisis heen, is ons bedrijf gegroeid door het ”ontzorgmodel”  wat wij hanteren. Wij stappen pas de deur uit als u tevreden bent.

Milieubewust, duurzaam en ”groen” werken. Ons bedrijf houdt zich bezig met al deze onderwerpen om de klant zo bewust mogelijk te maken over een groene manier van werken. Dit is volgens ons de toekomst! Vraag ons over ”groen”schilderen!

Bent u opzoek naar een schildersbedrijf in Schagen, Anna Paulowna, Den Helder of Alkmaar? Wilt u online een offerte aanvragen, dan kan dat. Heeft u vragen dan kunt u ook met ons bellen of gebruik maken van ons contactformulier .

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.