Het Vloerenarsenaal

Het Vloerenarsenaal

Parkweg. 169, 7545 MV  Enschede.

Over ons

Onze activiteiten binnen de parketbranche zijn tweeledig:

Als eerste beschikken wij over een eigen productie waarbij onze parketvloeren met de grootst mogelijke zorg worden vervaardigd. Wij genieten als vloerenspecialist bekendheid bij de betere parketspeciaalzaken in Nederland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Duitsland. Deze worden door ons voorzien van een op maat gemaakte vloer die voldoet aan de specifieke wensen van de consument. Het Vloerenarsenaal brengt deze op geheel eigen wijze en bijbehorende sfeer in de Europese woonkamers.

Ten tweede

bieden wij als winkelbedrijf u een zeer ruime variatie op het gebied van houtsoorten en verschillende legmethoden. Natuurlijk spreekt het voor zich dat wij ook de laatste trends nauwlettend volgen. Onze deskundige mensen voorzien u van de juiste informatie die in zijn geheel is afgestemd op uw specifieke woonsituatie. Voor een advies op maat met betrekking tot alle soorten vloeren, relatieve luchtvochtigheid, legmethoden, afwerking, milieuaspecten en vloerverwarming bent u van harte welkom in onze sfeervolle showroom.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.