Hochiki Europe (UK) Ltd

Hochiki Europe (UK) Ltd

Grosvenor Road, Gillingham Business Park, KENT ME 8 OSA

Over ons

Hochiki Corporation

Hochiki Corporation is opgericht in Tokio in 1918 met de meeste van de grote Japanse verzekeringsmaatschappijen als oprichter aandeelhouders.

Hochiki Corporation verbindt ontwerp, de fabricage, installatie en onderhoud van brandmeldinstallaties en produceert meer dan 3 miljoen stuks per jaar. Een internationale marktleider in de productie van brandbeveiliging producten Hochiki Corporation produceert ook brand blussen, veiligheid en kabel-tv-systemen. Het bedrijf telt ongeveer 1.300 mensen, heeft 3 fabrieken, 35 verkoopkantoren en 13 vestigingen in Japan.

Hochiki America Corporation

n 1972 opgericht Hochiki Hochiki America Corporation, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag op de Amerikaanse markt.

Hochiki America heeft nu meer dan 100 medewerkers, een volledig operationele fabriek, opgericht verkoop en technische ondersteuning faciliteiten. Nadat haar fabriek in Californië uitgebreid in de late jaren 1980, Hochiki Amerika produceert nu UL en FM-goedgekeurde producten.

Hochiki Europa

activiteiten Hochiki in Europa begon in de late jaren 1960. In de eerste tien jaar, werd het zakendoen via een handelsonderneming, maar hevige concurrentie in Europa, zowel op de prijs en after-sales service, gewezen op de noodzaak van een directe aanwezigheid dichter bij de markt.

In 1986 opgericht Hochiki een representatief kantoor in Londen, toen in 1992 een koop op 2,7 hectaren in Gillingham, Kent werd gekocht.

Investeringen in deze speciaal gebouwde productie-installatie en technische support center demonstreert Hochiki's sterke betrokkenheid bij de behoeften van haar Europese klanten rechtstreeks bedienen.

Hochiki Europe verkoopt nu haar producten rechtstreeks in het Verenigd Koninkrijk en bevordert en ondersteunt haar branddetectie producten via vele lange gevestigde Europese agentschappen. Het bedrijf heeft meer dan 350 actieve klanten in het VK en werkt nauw samen met alle grote Europese normalisatie-instellingen om ervoor te zorgen zijn gamma van de detectie-producten voldoet volledig aan de nieuwste regelgeving. Met meer dan 80 medewerkers Hochiki Europa op dit moment bouwt meer dan 500.000 conventionele en intelligente melders en aanvullingen per jaar. Door gebruik te maken van de nieuwste productietechnieken en strenge kwaliteitscontrole volgens ISO 9001, Hochiki Europa zorgt ervoor dat elke product hebt geïnstalleerd zal blijven naam Hochiki te verbeteren voor de lange termijn betrouwbare branddetectie.

In 2012 opgericht Hochiki Europa een toegewijde sales en support kantoor in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten om beter te serveren klanten en potentiële klanten in deze strategisch belangrijke regio.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.