Hoefnagels Safety Services

Hoefnagels Safety Services

Zevenheuvelenweg 50, 5048 AN  Tilburg

Over ons

HOEFNAGELS SAFETY SERVICES

Hoefnagels Safety Services houdt zicht bezig met keuring, onderhoud, service, reparaties en aanpassingen aan brandwerende afscheidingen.

OVER HOEFNAGELS SAFETY SERVICES

De betrouwbaarheid en levensduur van uw (brandwerende en/of inbraakwerende) deuren wordt mede beïnvloed door het onderhoud. Daarnaast bent u als gebouweigenaar of -gebouwbeheerder verantwoordelijk voor het onderhoud en de periodieke keuring van de (brandveiligheids)voorzieningen.

Bij Hoefnagels Safety Services kunt u een onderhoudscontract afsluiten, waarbij ook de wettelijk verplichte, jaarlijkse keuring van uw (brandwerende) afsluitingen is inbegrepen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw wettelijke verantwoordelijkheid en weet u zeker dat deuren, schermen en signaalgevers doen wat ze moeten doen in het geval van calamiteiten.

Ook voor het onderhouden en keuren van (brand)deuren en brandschermen van een ander fabricaat dan Hoefnagels kunt u bij ons terecht.

Heeft u interesse en wilt u graag weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!

VISIE

Hoefnagels Safety Services is deskundige op het gebied van keuren en onderhouden van (brandwerende) rolschermen, rolluiken en schuifdeuren van zowel Hoefnagels Branddeuren als van andere leveranciers. Wij pleiten ervoor om niet alleen de regels te volgen, maar ook de risico’s te beperken. Hoefnagels Safety Services maakt onderdeel uit van de Hoefnagels groep.

Kennis en expertise
Onze medewerkers combineren een grote mate van kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving met productkennis en projectrealisatie. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies. Daarbij is maar één ding leidend: de brandveiligheid. Onze medewerkers geven advies over welk product bij uw situatie past. Ook wanneer dat geen product van Hoefnagels is.

Maatwerk
We volgen marktontwikkelingen nauwgezet, luisteren naar onze klanten en maken een vertaling naar nieuwe producten en maatwerkoplossingen.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is belangrijk voor ons. Bij al onze bedrijfsbeslissingen spelen de gevolgen voor mensen binnen en buiten het bedrijf én het milieu een belangrijke rol.

Milieu
Wij streven naar een beter milieu voor nu en in de toekomst. Daarom passen we de meest milieuvriendelijke technologieën toe en recyclen we zoveel mogelijk. Dat doen we volgens de Europese normen.

Medewerkers
Een veilige werkomgeving staat bij ons voorop. Dat geldt niet alleen voor de productieprocessen, maar ook voor de inrichting van de werkplekken. In ons bedrijf streven we daarnaast naar een diverse personeelssamenstelling op het gebied van geslacht, herkomst, cultuur en leeftijd.

KEURMERKEN

Hofleverancier
Dankzij jarenlange ervaring is Hoefnagels in 2009 door Hare Majesteit de Koningin gerechtigd tot het voeren van het predicaat Hofleverancier. Dit predicaat is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven, die niet noodzakelijkerwijs ook aan het Hof hoeven te leveren. Het gaat om bedrijven van ten minste honderd jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Koninklijke Metaalunie
Hoefnagels Safety Services is lid van de Koninklijke Metaalunie en hanteert dan ook de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zoals die zijn uitgegeven door deze organisatie.

De Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Zij richt zich op metaalbedrijven tot ongeveer 100 werknemers in uiteenlopende sectoren.

VCA, ISO en CE
Onze monteurs zijn intern opgeleid en beschikken over de noodzakelijke certificaten, kennis en kwaliteit om de werkzaamheden op verantwoorde wijze uit te voeren. Al onze producten worden gemonteerd volgens VCA**, ISO 9001 en zijn - waar van toepassing - voorzien van een CE keurmerk.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.