Hoen Vastgoedbeheer B.V.

Hoen Vastgoedbeheer B.V.

Cronenburg 2, 1081 GN  Amsterdam

Over ons

Over Hoen Vastgoedbeheer

 Van oudsher gevestigd aan de Bloemgracht in het hart van de Jordaan tot begin jaren tachtig. Wegens ruimtegebrek, is besloten te verhuizen naar De Lairessestraat 117 te Amsterdam - Zuid. Ingegeven door wederom verdere groei van onze portefeuille en verdere professionalisering is Hoen Vastgoedbeheer B.V. medio augustus 2014 verhuisd naar de huidige kantoorruimte: Cronenburg 2 te Amsterdam.
Vanzelfsprekend heeft het kantoor sinds 1929 een wisselende samenstelling gehad. Wij zijn er echter altijd in geslaagd de continuÏteit in de kwaliteit te waarborgen en te koppelen aan een vooruitstrevende visie.
Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat heeft tenminste twee grote voordelen. Ten eerste waarborgt dat kwaliteit en gedegen vakkennis en ten tweede beschikken wij over een geautomatiseerd netwerk en een uitwisselingssysteem waarin het aanbod van alle aangesloten leden van de NVM is opgenomen.
Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA) waardoor wij ook goed op de hoogte worden gehouden van de lokale ontwikkelingen.
Sinds 2008 zijn de onderdelen Assurantiën, VVE Beheer en Vastgoedmanagement ondergebracht in een aparte entiteit: Hoen Vastgoedbeheer B.V.
Hoen Vastgoedbeheer B.V. onderscheidt een aantal verschillende disciplines, te weten Vastgoedmanagement, VVE Beheer en Assurantiën. Wij werken voor zowel institutionele beleggers, stichtingen, maatschappen en particulieren. Hierin combineren wij de specialistische kennis, know how, pragmatisme en het leveren van maatwerk met gegarandeerde landelijke dekking.
Hoen Vastgoed Beheer B.V. hoopt u in de toekomst te mogen assisteren op de Nederlandse onroerendgoedmarkt.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.