Hugro Technics

Hugro Technics

Lage Brink 93, 7317 BD  Apeldoorn

Over ons

EEN ERVAREN DISTRIBUTEUR

Naast Allaway importeren wij ook infrarood warmtepanelen, Windy - airco en Metropolis - airco (zogenaamde monoblock airco's, zonder buitenunit). Voor Allaway (maar ook voor onze andere producten) geldt dat wij de particulier of professional adviseren en begeleiden indien gewenst. Dit kan zijn vanaf het maken van offertes (al dan niet aan de hand van de bouwtekeningen) tot en met een eindcontrole bij oplevering.

Zo zijn onze klanten zeker van een goed werkend stofzuigsysteem bij oplevering. Wij streven er naar dat alle systemen 100% goed werken. Mocht achteraf blijken dat de gebruiker niet geheel tevreden is, kan men rekenen op onze service en servicedienst.

Constante verbetering van onze producten en optimalisering van onze service maken Hugro Technics dan ook de ervaren distributeur met een hoge mate van deskundigheid!

U BENT VAN HARTE WELKOM!
U bent natuurlijk van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Apeldoorn. U zult dan verschillende systemen te zien krijgen alsmede de wijze waarop het Allaway systeem in uw project geplaatst kan worden. Mocht u al concrete bouw-/verbouwplannen hebben, neem dan ook uw tekeningen mee. Wij kunnen u dan direct adviseren welke materialen u nodig zult hebben.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.