Dakgootpreventie

Dakgootpreventie

Drentse Poort 18, 9521 JA  Nieuw Buinen

Over ons

Nooit meer bladeren in dakgoot?

 

Met "erkende" 50 dealers door Nederland en België zijn we inmiddels een serieuze speler in de preventie branche. Binnen een straal van 50km altijd een verkoop-, montagepunt bij u in de buurt.

Bescherming van uw vastgoed begint bij Dakgootpreventie!

Door het aanbrengen van onze dakgootrooster weren we vuil in uw dakgoot, waardoor er geen verstoppingen op kunnen treden met schade tot gevolg. Tevens verlengt u uw levensduur van uw dakgoot doordat ons product uw dakgoot voor ca 60% beschermt tegen UV-straling. Zuren van diverse bladeren tasten u dakgoten niet meer aan en uw dakgoot zal gespaart blijven.

Geen verstopte dakgoten meer!

  • Nooit meer de ladder op om uw dakgoot schoon te maken 
  • Past op elke dakgoot, zowel oud als nieuw 
  • Geen steenmarters, vogels en muizen in uw dakgoot 
  • Voorkomt opeenhoping van sneeuw in uw dakgoot
  • Onderhoudsvrij en gaat levenslang mee 
  • Geen vogels meer onder uw zonnepanelen 
  • Verklein de kans op vocht- en sneeuwschade 
  • Nooit meer restschades door een verstopte dakgoot
  • Beschermt uw dakgoot tegen UV-straling en bijtende zuren door rottende bladeren

Plaagdieren

Onze vogels- marterschroot weert plaagdieren welke via de dakgoot onder uw dakpannen naar binnen willen treden. Denk daarbij aan steenmarters, muizen, ratten, vogels. Plaagdieren kunnen een ware chaos aanrichten in uw huis. onze producten weren plaagdieren op een diervriendelijk manier in dragen daarom de 3p's van People, Planet, Profit

Met onze unieke solarschroot weren we plaagdieren onder uw zonnenpanelen, waardoor een goede ventilatie en optimale rendement garant blijft.

Al onze producten zijn van hoogwaardig aluminium wat eenvoudig te recyclen is, en daardoor het Cradle to Cradle logo kan dragen.

MVO

Ook in het kader van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) is Dakgootpreventie actief. Zuinig en verantwoord omgaan met de wereld van ons en onze kinderen staat bij ons hoog aangeschreven. Daarom zetten wij in onze hele bedrijfsvoering sterk in op duurzaamheid en ondernemen wij maatschappelijk verantwoord.

Contact

Wij plaatsen en leveren onze dakgoot bescherming, vogelwering door heel Nederland en België. (ook op de waddeneilanden). Vraag een offerte aan en een dealer bij u in de buurt zal contact met u opnemen. U heeft binnen de kortste keren onderhoudsvrije en schone dakgoten en optimale rendement van uw zonnepanelen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.