..........
shadow_fix

imbema smt

Onze ervaring op het gebied van akoestische isolatie zetten we in om met onze normoverstijgende producten elke akoestische uitdaging aan te gaan.

Over Imbema SMT

Wij denken in synthetische materialen zoals kunststof en rubber. Veelzijdige producten, waarmee we oplossingen kunnen bieden voor uw vraagstuk. Met onze expertise op het gebied van thermovormen kunnen we elke mogelijke vorm uit kunststofschuim produceren. Onze ervaring op het gebied van akoestische isolatie zetten we in om met onze normoverstijgende producten elke akoestische uitdaging aan te gaan.

Voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld producten werken we samen met eindgebruikers. Onze ondervloeren en producten voor akoestische isolatie worden in nauwe samenwerking met aannemers, ingenieurs en architecten voor u ontwikkeld. Daarbij staan passief bouwen en duurzaam renoveren centraal. Onze grondstoffen komen alleen van Nederlandse en Europese topfabrikanten.

Voor de beste grondstoffen werken we nauw samen met onze partners om zo ons productenpakket samen te stellen. Hierbij wordt rekening gehouden met de gevolgen voor mens en milieu. Zo verwerken wij in onze producten o.a. recyclebare kunststoffen en rubbers. Onze producten worden gemaakt in schone Europese fabrieken onder uitstekende arbeidsomstandigheden. De aanvoerlijnen zijn kort.

Onze onderneming is NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd. Wij zijn een onderneming van de Imbema Groep.

Specialisten in akoestische isolatie en luchdichtbouwen

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Hannoband

Hannoband

Hannoband® is een voegband dat langdurig (grote) bewegingen in de voeg kan opvangen, dit in tegenstelling tot klassieke materialen zoals kit en purschuim.

duurzaam - 25 September 2017
Sylwood ondervloer

Sylwood ondervloer

Sylwood is ontwikkeld om aan de geluidseisen in vloeren te voldoen, o.a. bij het renoveren en opwaarderen van bestaande vloeren.

vloeren - 25 September 2017
PavePad® tegeldragers

PavePad® tegeldragers

Het PavePad systeem bestaat uit een reeks stapelbare terrasverhogers voor het aanleggen van een tegel- of houten dakterras of galerij.

daktuin - 25 September 2017
Sylcer Line isolatie

Sylcer Line isolatie

Waar tegels of plavuizen over een bestaande vloer worden aangebracht, biedt Sylcer Line van Isolgomma een betrouwbare oplossing voor akoestische isolatie.

vloeren - 25 September 2017
Akoestische isolatie

Akoestische isolatie

Isolgomma akoestische isolatie is succesvol toegepast bij de transformatie van bijvoorbeeld oude (monumentale) panden tot luxe appartementen.

vloeren - 27 April 2017

 

imbema smt

Klik hier voor meer info
Nijverheidsweg 5
2031 CN Haarlem
Tel:
023 517 24 24

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam