Intercodam Tegels BV

Intercodam Tegels BV

Amstel 135, 1018 EN  AMSTERDAM

Over ons

Collectie Intercodam

Intercodam Tegels B.V. heeft haar kantoor en showroom aan de Amstel 135, vlak naast theater Carré. Op deze prachtige locatie is een bijzondere collectie wand- en vloertegels, sanitair en natuursteen te vinden, die door Intercodam Tegels B.V. hoofdzakelijk uit Italië en Frankrijk worden geïmporteerd.
Deze collectie wordt getoond in overzichtelijke opstellingen, waar u inspiratie kunt opdoen om uw eigen huis een nieuwe uitstraling te geven.

Altijd een passende oplossing

U vindt in de showroom tevens een speciale outdoorafdeling met diverse innovatieve oplossingen voor de toepassing van tegels in buitensituaties, zoals het ITS tegelkliksysteem.

Voor ieder balkon of (dak)terras biedt Intercodam Tegels B.V. een passende oplossing, om deze van keramische tegels te voorzien. Deze systemen worden allen los verlegd, dus geen kans op vorstschade of lekkage.

NAW gegevens

Intercodam Tegels B.V.
Amstel 135
1018 EN Amsterdam
tel. 020-6225115
fax 020-6243354
e-mail: intercodam@gmail.com

Voor meer informatie:
www.intercodam.com 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.