INTRATONE

INTRATONE

Kuiperbergweg 40, 1101 AG  Amsterdam

Over ons

Intratone: de eenvoudigste manier om iemand binnen te laten

Intratone is een revolutionair draadloos intercom- en toegangssysteem voor alle toegangspunten in appartementencomplexen. Gebruikers openen de toegang - van entree, parkeergarage, kelder of hekken - gewoon via de eigen smartphone, tablet of vaste telefoon.

Snel, veilig en state of the art

Omdat het systeem 100% draadloos is, is het binnen enkele uren geïnstalleerd. Zonder bedrading of hak- en breekwerk in het appartement. Dit scheelt enorm in de aanlegkosten. Intratone biedt daarnaast een uniek en beveiligd beheerplatform op www.intratone.nl. Eenmaal geïnstalleerd kunt u altijd direct met uw bezoek communiceren, ook als u niet thuis bent.

Toegangsbeheer voor iedereen

Intratone is de eerste fabrikant die het traditionele vaste systeem in de gang vervangt door de eigen (vaste of mobiele) telefoon van de bewoner. Specifieke kennis van software is niet nodig. Of het nu gaat om intercomsystemen, toegangscontrole, of sleutelbeheer. Een unieke, universele oplossing dus, die voor iedereen betaalbaar is.

• Geen installatiewerk

• Geen aparte technische kast

• Eenvoudig op te zetten beveiligd beheerplatform

• Real-time en op afstand te managen

• Enorme besparing ten opzichte van traditionele oplossingen

• Zeer tevreden gebruikers

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de voordelen? Maak een afspraak voor een demonstratie of bezoek de website.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.