Inventum

Inventum

Kaagschip 25, 3991 CS  HOUTEN

Over ons

Breed assortiment Inventum

Bij Inventum kunt u terecht voor een breed assortiment boilers,ventilatiewarmtepompen, warmtepompen en warmtepompboilers. De producten van Inventum voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De geavanceerde techniek staat borg voor probleemloos gebruik, optimaal comfort, kwaliteit, betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten.

Innovatieve producten

Inventum, ooit begonnen met strijkijzers en elektrische kacheltjes blijft innovatief met de nieuwste producten zoals de veiligste kokend waterkraan Aquaspot en de Ecolution ventilatiewarmtepomp. Inventum en haar medewerkers hebben een passie voor innovatie, altijd passend bij ons streven naar veilig en vertrouwd. In 1908 werd de eerste fabriekshal gebouwd op de Leijenseweg in Bilthoven. In de zomer van 2010 is Inventum verhuisd naar Houten waar een A++ label kantoorpand en fabriekshal van totaal 10.000m2 is gebouwd. De verhuizing is een groene stap om onze hoge kwaliteitsproducten af te leveren in een duurzame omgeving.

In eigen huis geproduceerd

De verschillende soorten warmte- en warmwaterapparatuur van Inventum worden volledig in eigen huis geproduceerd. Inventum kiest ervoor om in Nederland te produceren zodat wij de kwaliteit van begin tot eind kunnen waarborgen. Inventum is ISO 9001-2000 gecertificeerd en voldoet aan vele internationale keurmerken.

De Research & Development afdeling is volledig uitgerust om, als co-maker of zelfstandig, producten te ontwikkelen, te testen en productierijp te maken. Hiertoe beschikt Inventum over professionele engineers op het gebied van CV- en warmtetechnologie en een laboratorium voor onder andere levensduurtesten en CW-metingen.

Inventum heeft een netwerk van business-partners en adviseurs opgebouwd. Dit 'knowledge network' is in staat om snel te schakelen, waardoor adequaat kan worden gereageerd op nieuwe ontwikkelingen. Veelvuldig levert deze kennisbron de output op basis waarvan nieuwe initiatieven worden ontwikkeld.

Inventum heeft voor u de mogelijkheid om 'tailor-made'” warmwateroplossingen te ontwerpen en te produceren,voor direct en indirect verwarmde voorraadvaten in koper, roestvaststaal en titaan. Voor de isolatie van de vaten kan worden gekozen uit: polyurethaan, EPS, EPP of zelfs vacuümisolatie. Ook het poedercoaten van toegepast plaatwerk behoort tot de mogelijkheden. In overleg kan uw warmwateroplossing volledig worden voorgemonteerd voor directe plaatsing in uw toepassing.

Kortom door de vele mogelijkheden zijn we in staat om alle wensen om te zetten in een product van uitstekende kwaliteit met een hoge betrouwbaarheid en levensduur.

Kwaliteitsbeleid Inventum

Inventum heeft het hoogste kwaliteitsbeleid als het gaat om onze producten en structuren. Continue wordt er gewerkt aan procesverbetering en scholing van onze medewerkers. Verbetermanagement is een mentaliteit die wij verankerd hebben binnen onze organisatie.

Het bezit van het kwaliteitsborgingscertificaat ISO 9001-2000 is dan ook vanzelfsprekend. Daarnaast voldoen wij aan vele (inter)nationale kwaliteitseisen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.