IQled

IQled

Bellstraat 3, 4004 JN  Tiel

Over ons

Over IQLed

iQ Projecten, gevestigd in Tiel, biedt een beproefd concept waardoor vastgoedeigenaren- en beheerders slim kunnen bezuinigen.

iQ Projecten is ontstaan na jarenlange ervaring in de dakbranche. In de praktijk ondervonden we dat derden veelal geen rekening hielden met de geschiktheid van de dakconstructie en de staat van de dakbedekking. Ervaring bij het optimaleren van het dak bleek een functionele combinatie met de levering van zonnepanelen.

Na diverse opdrachten van dakrenovaties in combinatie met de levering van zonnepanelen steeg de vraag naar verdere toepassingen om het energieverbruik te verlagen. iQ Projecten levert inmiddels innovatieve oplossingen op het gebied van LED-verlichting en klimaatbeheersing van het totale gebouw. Een zelfvoorzienend gebouw met zonne-energie ligt hierdoor dus binnen handbereik.

Quick scan

Tegen een geringe vergoeding voert iQ Projecten een quick-scan per discpline (dak, solar, led, klimaat, groen) uit, rekening houdend met de mogelijke toekomstige stappen om het gebouw verder te optimaliseren. U ontvangt een adviesrapport, bezuinigings-stappenplan en een indicatie van de terugverdientijd. Hierdoor is het voor onze opdrachtgevers eenvoudig en inzichtelijk gebouwen te beheren en om een reëel budget te reserveren. Neem direct contact op en maak een afspraak!

Telefoon: 0344 624 104

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.