Isidoor Service B.V.

Isidoor Service B.V.

De Smalle Zijde 35 b, 3903 LM  Veenendaal

Over ons

Automatische deuren leverancier. Producten voor het automatiseren van nieuwe en bestaande draai-/schuifdeuren voor personendoorgangen. Isidoor Service BV is alliantiepartner van Entrance Dynamics, ontstaan uit de behoefte van een aantal gepassioneerde vakmensen (ZZP'ers en kleine installateurs) om gezamenlijk als één partij naar de markt te treden en een landelijk dekkende partij te vormen voor levering, installatie, service en onderhoud aan automatische toegangsdeuren en aanverwante producten.

De voordelen voor u op een rij:

  • Scherpe prijzen

Geen dure overhead in onze structuur en een lokale vakman, dus geringe reiskosten. De kortst mogelijke route van fabrikant naar eindgebruiker; geen overbodige schakels in de keten.

  • Een bekend gezicht

Uw eigen vakman, die de weg kent binnen uw organisatie

  • Altijd een ervaren vakman, met passie voor zijn vak

Mocht uw lokale vakman niet beschikbaar zijn, of is de klus te groot dan hebben wij een uitgebreid netwerk geselecteerd van vakmensen die u graag helpen.

  • 24/7 service

Elke vakman is ondernemer, en kent het belang van top-service. 24/7 service is van zelfsprekend voor alle deelnemers binnen de alliantie.

  • Gegarandeerd de beste producten en onderdelen

Uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten afgestemd op uw situatie en merk onafhankelijk. Wij zoeken voor u de beste en meest (kost)efficiënte oplossing om kwaliteit en een optimale werking te kunnen garanderen.

  • Kennis en ervaring

Onze installateurs hebben allemaal een meer dan ruime ervaring met automatische deuren.

  • Wet- en regelgeving

Binnen de unieke alliantie van producent, groothandel en installateur, hebben we de kennis in huis van alle geldende wet- en regelgeving, op alle niveaus binnen de keten. Denk aan productcertificering, productnormen, maar ook veilig werken (VCA), etc.

  • Meerjarenonderhouds Begrotingen Planmatig Onderhoud

Middels het uitvoeren van een conditiemeting van uw automatische deuren bieden wij u de mogelijkheid tot inzicht in de noodzakelijke investeringen om uw automatische deuren op het gewenste conditieniveau te brengen en te houden. Deze aanvullende informatie is belangrijk voor het opmaken van uw MJOP waarbij u meer invloed kunt uitoefenen op uw variabele kosten zodat onverwachte uitgaven tot een minimum beperkt worden. Vanzelfsprekend gebruiken wij voor deze conditiemetingen uitsluitend onafhankelijke, gecertificeerde specialisten.

  • Vrijblijvende Quick-Scan 

Wij verzorgen geheel vrijblijvend een quick-scan van de conditie van uw automatische deuren (steekproefsgewijs) en van uw huidige onderhoudscontract(en). Vanzelfsprekend gebruiken wij voor deze Quick-Scan uitsluitend onafhankelijke, gecertificeerde specialisten.

 

Isidoor Service B.V.
De Smalle Zijde 35b
3903 LM Veenendaal
The Netherlands

Telefoon:  085 773 14 05 
Email: info@isidoorservice.nl

#deurautomaat #deurautomaten #elektrischedeur #automatischedeur #elektrischedeurdranger #deurdranger #draaideuraandrijving #deuraandrijving

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.